Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Pa kak pofu..... zdravstveni sistem imamo ???
Strani: 1
sporočil: 2.903
Neki razpisi za koncesije, pa KC daje soglasje, pa malce zajebejo,
pa človek naprej pri njih dela, pol pa mal koncesijo dobi, pa gre
na svoje, ampak vseeno v KC ....
Me res zanima če se ve kdo pije in kdo plača. No kdo plača je verjento jasno.
sporočil: 18.121
... in po preselitvi v nov kraj, lahko prosjačiš od zdravnika do
zdravnika, če te vzame.
In te ne, ker so zasedeni.
Tudi tisti, s koncesijo.
Na koncu ti preostane samo še plačljiv center.
Kar me niti ne bi motilo, če bi lahko sam izbiral, ali plačujem obvezno zdravstveno zavarovanje ali ne.
Naj se gredo vsi skupaj solit.
Tudi tisti, s koncesijo.
Kar me niti ne bi motilo, če bi lahko sam izbiral, ali plačujem obvezno zdravstveno zavarovanje ali ne.
sporočil: 17.846
0902ISXdX je napisal(a):
... in po preselitvi v nov kraj, lahko prosjačiš od zdravnika do zdravnika, če te vzame.
Tudi tisti, s koncesijo.
Bila je nekoč Hipokratova prisega...
sporočil: 2.011
jeanmark je napisal(a):
Neki razpisi za koncesije, pa KC daje soglasje, pa malce zajebejo, pa človek naprej pri njih dela, pol pa mal koncesijo dobi, pa gre na svoje, ampak vseeno v KC ....
Niti ne sanja se ti. Ce si student v ljubljani in se poskodujes recimo tako, da se ti zadeva zakomplicira in pristanes na urgenci (wasn't me, je bil nekdo ki sem ga vozil od po celi ljubljani s taksijem, z urejenim osnovnim in dodatnim zavarovanjem, pa ga nihce ni hotel sprejeti zaradi papirjev). Potem mi je pa pocil film in sem na ocesni kliniki zensko v sprejemni pisarni poslal v kurac pred vsemi.
Zal mi je da jim nisem pred celo cakalnico prizelel Micota Mrkaica kot ministra za zdravstvo...
sporočil: 60
Janezp je napisal(a):
Potem mi je pa pocil film in sem na ocesni kliniki zensko v sprejemni pisarni poslal v kurac pred vsemi.
E Janez, in ti se zgražaš nad Ambrusom :) Zakaj nisi uporabil "civilizirano" pot da bi zensko poslal tja kamor si jo poslal (en lep dopis, podpisan z XY pričami, overjen, poslikana situacija,....) ? :))))
sporočil: 2.011
ajazbec je napisal(a):
E Janez, in ti se zgražaš nad Ambrusom :) Zakaj nisi uporabil "civilizirano" pot da bi zensko poslal tja kamor si jo poslal (en lep dopis, podpisan z XY pričami, overjen, poslikana situacija,....) ? :))))
Sem kje rekel, da sem ji fizicno grozil?
sporočil: 1.610
0902ISXdX je napisal(a):
... in po preselitvi v nov kraj, lahko prosjačiš od zdravnika do zdravnika, če te vzame.
Tudi tisti, s koncesijo.
Plačljiv center ? Hja, malo morgen.. mene so naročili čez 7 mesecev ??? Kljub plačilu ? O, bogca .. kako fajn služijo --
ja, mi pa plačujemo obvezno zdravstveno . zakaj že ?
Strani: 1