Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Drobnič gre, pri Janši vre
Strani: 1
sporočil: 5.146
Kaj je pa s tonom narobe? Saj je O.K. Distanco je treba jemati,
distanco...
Enfrice.
Enfrice.
sporočil: 1.074
Drobnič je moral iti, ker je resno mislil z odvzemom nekaterih
"pravic" socialne države, ki so v bistvu zgolj darila sodrgi, ki na
ulici grozi z linčem. Jaz sicer njegovega katoliškega pretiravanja
ne odobravam, ampak odneslo ga je ravno to, da je res hotel vsaj za
nekaj odstotkov ublažiti teror prerazdeljevanja. JJ pa je pokazal,
da je sin Kumrovca in da se bo z veseljem plazil pred sindikati,
študenti in drugimi interesnimi skupinami in se tako še naprej
norčeval iz mandata, ki ga je dobil na volitvah. JJ postaja Tone
Rop.
MM
MM
sporočil: 18.121
Mene pa zanima kakšna je v bistvu sploh procedura, v kolikor
Drobnič ne bi hotel odstopiti?
Janša potem predlaga parlamentu zamenjavo?
In kaj se zgodi, če parlament tega ne izglasuje?
Je to avtomatično potem nezaupnica premieru?
Pade vlada?
Janša potem predlaga parlamentu zamenjavo?
In kaj se zgodi, če parlament tega ne izglasuje?
Je to avtomatično potem nezaupnica premieru?
Pade vlada?
sporočil: 16.531
micom je napisal(a):Tvoja čustva so razumljiva, toda, oba sta padla soli.
Drobnič je moral iti, ker je resno mislil z odvzemom nekaterih "pravic" socialne države, ki so v bistvu zgolj darila sodrgi, ki na ulici grozi z linčem. Jaz sicer njegovega katoliškega pretiravanja ne odobravam, ampak odneslo ga je ravno to, da je res hotel vsaj za nekaj odstotkov ublažiti teror prerazdeljevanja. JJ pa je pokazal, da je sin Kumrovca in da se bo z veseljem plazil pred sindikati, študenti in drugimi interesnimi skupinami in se tako še naprej norčeval iz mandata, ki ga je dobil na volitvah. JJ postaja Tone Rop. MM
sporočil: 28.184
micom je napisal(a):
Drobnič je moral iti, ker je resno mislil z odvzemom nekaterih "pravic" socialne države, ki so v bistvu zgolj darila sodrgi, ki na ulici grozi z linčem. Jaz sicer njegovega katoliškega pretiravanja ne odobravam, ampak odneslo ga je ravno to, da je res hotel vsaj za nekaj odstotkov ublažiti teror prerazdeljevanja. JJ pa je pokazal, da je sin Kumrovca in da se bo z veseljem plazil pred sindikati, študenti in drugimi interesnimi skupinami in se tako še naprej norčeval iz mandata, ki ga je dobil na volitvah. JJ postaja Tone Rop. MM
tone rop oziroma jj je cisto utelesenje duha prostora in casa, ki mu je glavna vrednota status quo, "mi zelimo spremembe" pa pomeni samo lepso formulacijo za "gor naj bodo Nasi in ne Njihovi, zato da bo meni kaj vec kapnilo".
vsem nekaj dajati - vladanje s podkupovanjem - je zmagovalni recept in politik, ki to razume, pade sele takrat, ko nastane vtis, da je prevec dal sebi in premalo "nam". (ne pa recimo zato, ker bi se vecina vprasala, cakte mal, od kod pa se pravzaprav crpajo vsa ta darila :)
sporočil: 107
Dajte no, pa menda ne verjamete, da je DrobniČ predlagal
"strategijo" brez soglasja predsednika vlade. JJ si je mislil:
Slovenčkom sem dal lepo, mlado prvo damo, slikal sem se v Iraku v
opravi, ki se je ne bi sramoval niti Safari Ken, tako, da je narod
srečen in lahko uresničim še eno od obljub, ki sem jo dal RKC pred
volitvami v zameno za njeno (ne)sebično pomoč in začnem uvajati
ukrepe, ki bi omejevali in na koncu ukinili pravico do splava. Pa
saj bi mu uspelo, če se mu ne bi zgodil narod. Opozicijske stranke
so onemele (tistih nekaj debilnih nastopov poslank je itak bolje,
da jih ne bi bilo).
Če bo edini rezultat vladavine JJ, da bo Slovenija končno dobila organizirano civilno družbo in nevladne organizacije, tudi ne bo tako (zelo) slabo.
Javno pozivati ministre k odstopu je abotno! Naj ga odstavi, če si upa. Pa bomo videli, kako bo reagirala RKC. Pol naj odstavi pa še Kramarja (NLB), pa bomo videli kaj bo rekel Drnovšek.
Če bo edini rezultat vladavine JJ, da bo Slovenija končno dobila organizirano civilno družbo in nevladne organizacije, tudi ne bo tako (zelo) slabo.
Javno pozivati ministre k odstopu je abotno! Naj ga odstavi, če si upa. Pa bomo videli, kako bo reagirala RKC. Pol naj odstavi pa še Kramarja (NLB), pa bomo videli kaj bo rekel Drnovšek.
sporočil: 1.610
micom je napisal(a):
Upa, da boš kdaj pristal pri tej sodrgi. Upam, da boš ostal brez službe. Upam, da se ne bo nihče zavzel zate. Saj končno ne smemo biti socialna država , mar ne ? To pa ja "košta".
sporočil: 1.610
najci je napisal(a):
Dajte no, pa menda ne verjamete, da je DrobniČ predlagal "strategijo" brez soglasja predsednika vlade. JJ si je mislil: Slovenčkom sem dal lepo, mlado prvo damo, slikal sem se v Iraku v opravi, ki se je ne bi sramoval niti Safari Ken, tako, da je narod srečen in lahko uresničim še eno od obljub, ki sem jo dal RKC pred volitvami v zameno za njeno (ne)sebično pomoč in začnem uvajati ukrepe, ki bi omejevali in na koncu ukinili pravico do splava. Pa saj bi mu uspelo, če se mu ne bi zgodil narod. Opozicijske stranke so onemele (tistih nekaj debilnih nastopov poslank je itak bolje, da jih ne bi bilo). Če bo edini rezultat vladavine JJ, da bo Slovenija končno dobila organizirano civilno družbo in nevladne organizacije, tudi ne bo tako (zelo) slabo. Javno pozivati ministre k odstopu je abotno! Naj ga odstavi, če si upa. Pa bomo videli, kako bo reagirala RKC. Pol naj odstavi pa še Kramarja (NLB), pa bomo videli kaj bo rekel Drnovšek.
Lepo, mlado prvo damo ? Hja, dohtarca je.. pa ga je za vrat "Janez, Janez.. kaj ga pa serješ gled splavov ?"
Rada bi vidla, kako bo letel Kramar, pa še kdo.
sporočil: 251
Tacka je napisal(a):Mico je cisto prav povedal. Drobnic je eden redkih ministrov, ki je resno vzel koalicijski program, kjer lepo pise, da se bodo potegovali za reforme. On je edini, ki se je upal upreti vsem interesnim skupinam, ki niso nic drugega kot zarejeni prasici pri koritu. On je ;edini, ki se je uprl sin dikatom, ki niso nic drugega&n bsp;kot zadnja trdnjava nesposobnos ti in paraziti delavcev, proracuna, itd...
Upa, da boš kdaj pristal pri tej sodrgi. Upam, da boš ostal brez službe. Upam, da se ne bo nihče zavzel zate. Saj končno ne smemo biti socialna država , mar ne ? To pa ja "košta".
Zal je premalo podrzan od lastne stranke, zato so ga ali bodo zrtvovali za komunajzerske nebuloze JJ-ja, ki ni nic drugega kot se en produkt ortodoksnega komunajzerstva z metodami planskega gospodarstva. Zanimivo, zadnje case se tudi Milan Kucan kaj prevec ne opredeljuje proti vladi, to je pa ze alarmantni znak, da se rdece svinje konsolidirajo, ampak na nacin, ki ga ljudje niso pricakovali. Zal bo narod spet vse to placal, zato da&n bsp;bodo nekateri lahko dvigovali&n bsp;svoj politicni rating ter tako ugajali ljudstvu, ces gle jte, mi smo dober sogovornik in delamo v dobro ljudstva.
Prvi, ki bi moral odstopiti je JJ, ker ne uposteva prvo tocko svojega programa; REFORME, vladni bimbo pa raje zrtvujeje ljudi, da lahko njegov neomadezevan lik se naprej kot svetilnik kaze pot razvoja. Je bi se JJ, si samo se ;en velik prasic, ki svojim prasickom do voljujes, da si se naprej privoscijo jesti pomije. MI ov ce pa se naprej tavamo po rdecem hlevu, da nas imajo pod kontrolo in nas strizejo, zraven pa se molzejo za napolnit prasicje korito.
Ne daj se, Drobnic!
sporočil: 35
JJ naj malo umiri živce. Če kdo, bi moral on zagovarjat Drobniča
pred sindikati, delodajalci, kvazi levo civilno družbo, .... Če je
JJ misli, da bo reforme izpeljal brez socialnih nemirov in
pretresov si ne zasluži mesta predsednika vlade. Lahko pa pride
tudi do izstopa NSi iz koalicije od katere ta stranka, razen obilo
dela in preglavic z mediji, nima pravzaprav nič.
sporočil: 10.661
Seveda si je NSi sama kriva. Naredi naj red in odžaga stare
zakrnele klerikalce, mesto pa naj da mladim in liberalnejšim. Tako
pa imajo vse stranke na pogojno desni mešanico levičarjev,
desničarjev, klerikalcev, krekovcev itd. Iz tega seveda težko
nastane kaj pametnega.
sporočil: 148
najci je napisal(a):
Dajte no, pa menda ne verjamete, da je DrobniČ predlagal "strategijo" brez soglasja predsednika vlade. JJ si je mislil: Slovenčkom sem dal lepo, mlado prvo damo, slikal sem se v Iraku v opravi, ki se je ne bi sramoval niti Safari Ken, tako, da je narod srečen in lahko uresničim še eno od obljub, ki sem jo dal RKC pred volitvami v zameno za njeno (ne)sebično pomoč in začnem uvajati ukrepe, ki bi omejevali in na koncu ukinili pravico do splava. Pa saj bi mu uspelo, če se mu ne bi zgodil narod. Opozicijske stranke so onemele (tistih nekaj debilnih nastopov poslank je itak bolje, da jih ne bi bilo). Če bo edini rezultat vladavine JJ, da bo Slovenija končno dobila organizirano civilno družbo in nevladne organizacije, tudi ne bo tako (zelo) slabo. Javno pozivati ministre k odstopu je abotno! Naj ga odstavi, če si upa. Pa bomo videli, kako bo reagirala RKC. Pol naj odstavi pa še Kramarja (NLB), pa bomo videli kaj bo rekel Drnovšek.
lepo in prav da ima lepo prvo damo in jo vozi naokoli po svetu ..... samo ne v arabski svet
zafural smo si še tisti ugled pri arabcih (kakšen že) s tem ko jo je tja pripeljal
a njegovi svetovalci nimajo pojma o njihovih vrednotah in kulturi
sej če bi bila blond bi še šlo tko pa...... groza
sporočil: 1.205
Točno, JJ bo zaradi popuščanja še bolela glava. V bistvu je
Drobniču najbolj za zameriti predvolilno (pred
parlamentarnimi volitvami) goreče zavzemanje za dvig pokojnin, kar
se pa tiče dogovarjanja s "socialnimi partnerji" (kje so pa
ti dobili mandat za veto na odločitve vlade?) je pa
zastopal popolnoma razumna stališča. JJ se bo zgodilo na tem
resorju točno to, kar se mu dogaja z afero z Romi, prišlo bo do
popolne blokade kakršnekoli spremembe zakonodaje, ki bi nakazovale
pilagoditev na zahteve tržne ekonomije.
sporočil: 251
041069 je napisal(a):Mal si se zmotil ali pa si naiven. Ta vlada samo se kaze, kako je nesposobna, da so komunajzerske metode lepo zasidrane v JJ, plansko gospodarstvo, utopicni cilji, itd... Zato se enkrat, Janez&n bsp;Jansa, odstopi. (argument: hotel si reforme, dajes pa norme) bljak, bljak, bruh...
to JJ, še kakšnega ministra na odstrel pa boste že prava vlada...
sporočil: 3.426
Kralj je s kmeti igral šah
jih izgubljal drugega za drugim,
dokler ni slučajno opazil,
da je medtem tudi sam postal kmet
v samotnem kotu svojega šahovskega polja,
nasproti njemu pa vseskozi močna vojska.
skratka mislil je da je dirigent, ki glasbo fura
bil pa je vseskozi zgolj partijsko-kmečka figura.
www.katedrala.si
jih izgubljal drugega za drugim,
dokler ni slučajno opazil,
da je medtem tudi sam postal kmet
v samotnem kotu svojega šahovskega polja,
nasproti njemu pa vseskozi močna vojska.
skratka mislil je da je dirigent, ki glasbo fura
bil pa je vseskozi zgolj partijsko-kmečka figura.
www.katedrala.si
sporočil: 215
Odstavlja edinega ministra, ki se je vsaj delno lotil izvajanja
reform in je začel s sindikati govoriti v jeziku, ki ga
razumejo.
Z vsakim dejanjem Janše sta Semolič in Rebolj močnejša.
Z vsakim dejanjem Janše sta Semolič in Rebolj močnejša.
Strani: 1