Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Dolina kraljev
Strani: 1
sporočil: 1.610
Inside je napisal(a):
To ni za gledat.
Pri gledanju Piramide se je potrebno tudi "odklopiti" :)) .. Dejstvo je, da je to šou, pa naj Erika še tako razlaga , da je to informativna oddaja ?? ..
Zakaj pa vedno zmagajo politiki ? Ker so dosedaj pač vedno izbrali "top lestvico" .. ljudje imamo pa radi "kruha in iger" .
Žal mi je le za Domiclja.. dober retorik, ni kaj.
Zakaj pa ne bi tudi TVS ponudila tak tip oddaje za naš denar ? Saj gre samo za 1 urco na teden :))
sporočil: 2.903
Ma kurac od retorika. Sicer pa za oddaje tipa Piramida ni potreben retorik. Ampak nastopač.
Zakaj pa vedno zmagajo politiki ? Ker so dosedaj pač vedno izbrali "top lestvico" .. ljudje imamo pa radi "kruha in iger" .
Žal mi je le za Domiclja.. dober retorik, ni kaj.
sporočil: 2.903
Denimo ko kdo primerja Dnevnik in 24ur, se primerjava zavrne,
češ RTV opravlja druge funkcije kot POP, zato primerjate
neprimerljivo.
Za "neprimerljive" zadeve je sama vsebina presenetljivo enaka.
Za "neprimerljive" zadeve je sama vsebina presenetljivo enaka.
jeanmark je napisal(a):
Ma kurac od retorika. Sicer pa za oddaje tipa Piramida ni potreben retorik. Ampak nastopač.
Rupar + Špelca in silvestrski poljub .. To pa je bilo nastopaštvo :))
sporočil: 8.543
...je Piramida izdelek hrvaške javne televizije HTV.
ni res! tudi HTV jo kupuje (izdelano na ključ); od koga, naj se pa "raziskovalec" potrudi sam izvedeti...
ni res! tudi HTV jo kupuje (izdelano na ključ); od koga, naj se pa "raziskovalec" potrudi sam izvedeti...
sporočil: 758
Šel sem na navedeno internetno stran in moram reči, da sem užival v
parlamentarni debati med Blairom in vodjem opozicije. To je res
prava parlamentarna debata, ostra, a v mejah kulture in retorike.
Naša gostilna na Šubičevi se lahko skrije v grmovje.
Inside je napisal(a):A misliš, da bi morali take oddaje ukiniti ? Le zakaj, naj se vidi blišč in beda slovenske politike, estrade, gospodarstva.. saj so tudi oni navsezadnje le ljudje, ki sem jim včasih "odklopi" :))
Ja prav imaš šou za odklopljene bedake, ki ne vidijo dlje od svojega nosa. Bar za "intelektualce".
p..s : jaz se prav z veseljem priklopim na tako oddajo .. "resnobe in intelektualizma" imam čez dan čisto dovolj :-)
Strani: 1