Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Simiča v vsak klub!

Strani: 1

anon-54455 sporočil: 20
[#17043] 15.11.06 07:58
Odgovori   +    0
"Prav je, da imajo dobri športniki dovolj denarja za spodobno življenje." Prav bi bilo, pa se redkokdaj zgodi... No, v nogometu in podobnih je denarja dovolj, samo ljudje postajajo zmeraj bolj požrešni! ;)
anon-22152 sporočil: 97
[#17052] 15.11.06 08:21
Odgovori   +    0
Kaj ppa je ta Simič že naredil? V njegovem mandatu na MNZju je propadel Ljubljanski prvoligaški nogomet. Durs pa šele Novembra pošilja odločbe za l. 2005. Res je neka alternativa!?!
anon-52462 sporočil: 2
[#17059] 15.11.06 08:32
Odgovori   +    0
"da za šport iz strahu pred človekom, ki prosi za denar", če moram dati iz strahu, potem je to izsiljevanje, varščina. da se ti ne bo na davčnem področju kaj zgodilo in potem je zelo blizu dogodkom na Jesenicama
anon-72895 sporočil: 1.580
[#17122] 15.11.06 11:32
Odgovori   +    0
še Švica si ne more privoščiti svaštarjenja v športu,kar si Kocijančič privošči kot protiutež politični demokraciji!
RTM sporočil: 4.799
[#17126] 15.11.06 11:38
Odgovori   +    0
boli me kyrec za ta fuzbal !!
anon-20429 sporočil: 21
[#17136] 15.11.06 12:10
Odgovori   +    0
Kaj ni direktor dursa Bergant odletel zato, ker je imel neke povezave z enim društvom? Simič pa misli postati kar vodja NZS. Ali to pa je združljivo? Prav tako kot dnevno nadleguje sveje delavce, da mu prioritetno rešujejo zadeve od "Simič in partners".Takšna je sedaj davčna uprava. Za svojega nogometnega prijatelja in velikega davčnega dolžnika v Kopru je tudi izjavil, da ne bo nič plačal. Kam smo padli?
anon-77743 sporočil: 186
[#17153] 15.11.06 13:06 · odgovor na: anon-20429 (#17136)
Odgovori   +    0
Ne kam smo padli ... to je že mimo. Kdaj se bomo izvlekli?
anon-105229 sporočil: 205
[#17172] 15.11.06 14:15
Odgovori   +    0
TAK NAČIN DELA IMA SPOŠTOVANI GOSPOD SIMIČ IN NJEGOVA KOMPANIJA

To je bilo posredovanoRepubliški inšpektorat za delo
Parmova 33
1000 Ljubljana
za gospoda Borut Brezovarja

Predmet: Ugotovitev nezakonitosti odpovedi pogodbe o zaposlitvi.

Spodaj podpisani ugotavljam, da je bil postopek pred odpovedjo pogodbe o zaposlitvi
št.001-2004 z dne 31.08.2004 redno iz poslovnega razloga nepravilen, nekorekten, nezakonit in v nasprotju z zakonom o delovnih razmerjih. Iz izjave gospoda Ivana Simiča za časopis ekipa z dne 12.02.2004 v intervjuju pogovor tedna je na vprašanje finančno poslovanje v MNZ Ljubljana podal odgovor, da je velika večina dela prepuščena eni osebi, to je tehničnemu sekretarju, ki opravlja dela, ki mu jih niti ne bi bilo treba. Kmalu zatem je ta isti delodajalec v septembru najprej zaposlil tajnico, kateri je predal precejšen del nalog, ki sem jih po statutu MNZ Ljubljana in pogodbi o zaposlitvi opravljal jaz. Iz pogodbe o zaposlitvi v II.opredelitev del 3. člen je razviden opis dela, ki naj bi ga opravljal kot tehnični sekretar. V dobri veri in poštenih namenih delodajalca, da me želi z to novo zaposlitvijo razbremeniti, najprej nisem niti opazil skritih namer, ki pa so se kasneje pokazale in zgodile. Delodajalec namesto, da bi mi zagotovil delo, kot je zapisano v 7. členu te pogodbe mi je postopoma vzel še preostala dela, ki so mi ostala in jih zaupal zunanjima pogodbenima sodelavcema in tako izvršnemu odboru prikazal prenehanje potrebe po delu tehničnega sekretarja, ki sem ga vsa leta zaposlitve vestno opravljal. Nedopustna in dvolična se mi zdijo dejanja delodajalca, ki v eni sapi govori, da je bil tehnični sekretar preobremenjen in v drugem dejanju, ko bi mu moral kot delodajalec zagotoviti delo, pa ugotavlja, da zaradi poslovnih razlogov ni potrebe po delovnem mestu tehničnega sekretarja. Iz zapisnika 12. seje IO MNZ Ljubljana z dne 01. 04. 2004 je razvidno iz točke d) ukinitev delovnega mesta tehničnega sekretarja, da ni nikjer omenjeno, da je delodajalec, to je predsednik MNZ Ljubljana Ivan Simič zaupal dela, ki jih je opravljal tehnični sekretar zunanjima pogodbenima sodelavcema. Izvršnemu odboru je predsednik MNZ Ljubljana Ivan Simič po skupščini, ko ni bil ponovno izvoljen za predsednika podal nepreklicen odstop, ki je bil zapisan tudi v javnih občilih, a ga izvršni odbor ni sprejel. Izvršnemu odboru in njegovemu predsedniku je mandat potekel 31.03. Sprašujem se ali je po preteku mandata imel še vedno vsa pooblastila kot predsednik.
V upanju, da živimo v pravni državi vas prosim, da strokovno ukrepate in me obvestite o postopku, ki ga boste izpeljali glede na prijavo.

Lep pozdrav

Ps. Ni bilo ukrepano, ogdovor pa je bil da niso pristojni za reševanje tega problema temveč je zato pristojno delovno sodišće.

blahtoy [ 08:21 ]

Kaj ppa je ta Simič že naredil? V njegovem mandatu na MNZju je propadel Ljubljanski prvoligaški nogomet. Durs pa šele Novembra pošilja odločbe za l. 2005. Res je neka alternativa!?!
anon-92871 sporočil: 60
[#17280] 15.11.06 19:05
Odgovori   +    0
Koliko je Simič sposoben, smo ugotovili iz letošnjih dohodninskih odločb.Ker je vse skupaj pod vsako kritiko, bi bilo v vsakem podjetju povsem naravno, da se vsi zaposleni po svojih močeh potrudijo, da ujamejo roke, ki so si jih sami postavili.Ampak direktor firme, ki je s svojim delom pod vsakim nivojem, se raje poteguje za nekakšnega športnega direktorja, ko pa je dokazano popolnoma nesposeben opravljati celo svoje osnovno delo.Mislim, da ne bi bilo prav nič narobe, če bi Simič zaradi popolne zatajitve DURS-a podal nepreklicno ostavko in si poiskal delo, za katerega bi bil sposoben(ali pa bi mu ga morda poiskal zavod za zaposlovanje).

Strani: 1