Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenska vlada zaključuje še en obisk na tujem
Strani: 1
sporočil: 60
Erjavec preveč resno jemlje napoved meteorologov, da bo Slovenija
zaradi segrevanja čez 20 let postala puščava.
sporočil: 5.397
ko smo ravno pri otroških igrah, toplo priporočam poslušanje
posnetka, ki je pripet k članku.
novica
novica
sporočil: 180
Zadnja sprememba: anon-9716 13.11.2006 20:47
novica wrote:
ko smo ravno pri otroških igrah, toplo priporočam poslušanje posnetka, ki je pripet k članku.
novica
Jep, res otroško.... :D
popravek: delam krvico otrokom. To NI otrosko. To je podn.
sporočil: 3.984
novica wrote:
ko smo ravno pri otroških igrah, toplo priporočam poslušanje posnetka, ki je pripet k članku.
novica
:-)))))))))))))))))
O pizda, to je najboljši mp3, kar sem jih slišal!!!! Arafat je bil zanjo profesor fonetike in intonacije diskurza, pa sem se vedno valjal po tleh od smeha, ko sem ga poslušal!
sporočil: 17.846
novica wrote:
novica
"forindž"
sporočil: 18.121
Zadnja sprememba: anon-76887 13.11.2006 22:16
forindž trejd... foreign trade?!hihihi... pa še tista evejlibl je tud dobra :-))
Ampak tale forindž jo res matra, ker je potem še forindž investment.
... competitive advantages are of course based on....
rekognajzibl
In evo ga - še en forindž investors.
Pa "tru" (=through) je tudi zelo trd ;-)
Ojej... "ef-di-aj on di ader hend"... kaj pa je to zdaj?
Vsekakor MP3 of the year :-))
sporočil: 1.009
4-inch investors kupujejo penis tabletke in viaggro, ampak ob
pogledu na Andrijano ne bo nic pomagalo
sporočil: 5.777
Kaj naj rečem. Brez jajc. Sramota. Podn. Brez posluha, poslovnega
ritma in brezbarvno. Kot večina slovenske muske. Kam nas bo ta beda
pripeljala.
sporočil: 5.397
ej, to je samo poročilo. če bi dal zraven pridevnik bi naju vsi
popljuvali, da komentirava v poročilu. seveda si lahko vsak misli
kar če o morebitnem uspehu takih misij, kjer govorniki razturajo
kot razturajo.
novica
novica
Med poslušanjem mi je prišel na misel film Policijska
akademija - kader z govorniškega odra. Seveda v zamenjanih vlogah.
Bi mogoče bolje zvenelo.
sporočil: 181
Spoštovani Bralci foruma!
Morda vas bo zanimalo tudi to, da je v Uradnem listu RS objavljen v št. 36/1994 tudi Pravilnik o protokolarnih pravilih, ki ga je sprejela Vlada RS.
V 31. členu je jasno določeno, da je soproga tista, ki je lahko prisotna na mednarodnem obisku in lahko tudi sprejema protokolarana darila. Tega pa za našo Urško ne bi mogli reči.
Zato me zanima ali bo kakšen novinar lahko preveril pravni aspekt obiska ge. Urške, ki ni žena, niti njuna zveza po dolžini trajanja skupnega gospodinjstva še ni izenačena z zakonsko zvezo. Ali pač???
Morda vas bo zanimalo tudi to, da je v Uradnem listu RS objavljen v št. 36/1994 tudi Pravilnik o protokolarnih pravilih, ki ga je sprejela Vlada RS.
V 31. členu je jasno določeno, da je soproga tista, ki je lahko prisotna na mednarodnem obisku in lahko tudi sprejema protokolarana darila. Tega pa za našo Urško ne bi mogli reči.
Zato me zanima ali bo kakšen novinar lahko preveril pravni aspekt obiska ge. Urške, ki ni žena, niti njuna zveza po dolžini trajanja skupnega gospodinjstva še ni izenačena z zakonsko zvezo. Ali pač???
sporočil: 18.121
Če jaz vzamem s seboj ženo ali otroke na službeno pot v tujino,
moram letalske karte plačati iz svojega žepa, sicer mi to štejejo
kot boniteto pa še davčno nepriznani stroški so.
Verjetno dacarjev sploh ne zanima, da se posel dela v prvi vrsti z osebnimi stiki in dolgoletnimi prijateljskimi odnosi.
Verjetno dacarjev sploh ne zanima, da se posel dela v prvi vrsti z osebnimi stiki in dolgoletnimi prijateljskimi odnosi.
sporočil: 17.846
andreja61 wrote:
Skupnost mora biti "dalj časa trajajoča" in po naravi same skupnosti mora izhajati, da živita kot bi bila mož in žena. Obenem ne sme biti razlogov, ki bi preprečili nastanek zakonske zveze (npr. če sta en ali oba partnerja že poročena, če sta krvna sorodnika v ravni liniji v kateremkoli kolenu, ali v stranski liniji do četrtega kolena, če nimata namena živeti skupaj - fiktivni zakon, itn.). Če pa on gre spati zvečer v svoje gospodinjstvo in ona v svoje, tedaj ne gre za zunajzakonsko skupnost, seveda tudi ne za dalj časa trajajočo skupno zvezo.
LP
D.
sporočil: 2.903
andreja61 wrote:
A še tebi plačam letno članarino na Lady?
Vidiš, to je tisto, kar ta družba še mora vzeti. Če ji bo sploh
kdaj kapnilo in bodo dacarji povzeli mogoče tuje pozitivne modele.
Kjer niso samo kadije.
sporočil: 949
jeanmark wrote:Zakaj pa bi ji? Tam zaposleni imajo izvid zastonj...
A še tebi plačam letno članarino na Lady?
Strani: 1