Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Klic fanfar novi generaciji voditeljev
Strani: 1
sporočil: 2.011
Avtor se je, predvidevam, skril.
Predvidevam se naprej - je zaposlen v kaksni slovenski kadrovski agenciji in tam razvija znanost iskanja kadrov, kot stranski odpadek pa ratujejo eni konkretno neumni vprasalniki...
Predvidevam se naprej - je zaposlen v kaksni slovenski kadrovski agenciji in tam razvija znanost iskanja kadrov, kot stranski odpadek pa ratujejo eni konkretno neumni vprasalniki...
sporočil: 2.991
ni se skril, sem šlampast, pa sem v drugo pozabil zapisat. zdaj je
jasno, da ni zaposlen v kakšni slovenski kadrovski agenciji (ampak
je zdej verjetno še huje ;)
chef wrote:Ajme. Saditi ameriske kadrovske recepte v slovenijo, ob tem da so navade in zakonodajni okvir popolnoma drugacni.
ni se skril, sem šlampast, pa sem v drugo pozabil zapisat. zdaj je jasno, da ni zaposlen v kakšni slovenski kadrovski agenciji (ampak je zdej verjetno še huje ;)
sporočil: 1.680
Spoštovani - članek ocenjujem kot odličen. Redki so, ki si v našem
skomercializiranem in oportunističnem svetu še upajo glasno
razmišljati o svetu drugačnih vrednot, o človečnosti! Lepo je
slišati človeka, ki s svojim sobivanjem bogati svojo sredino!
Članek bo vsaj v razmislek o vrednotah!
Prijeten dan želim!
Viviana
Prijeten dan želim!
Viviana
Viviana wrote:Oh, pa saj to ni res: www.gibanje.org
Spoštovani - članek ocenjujem kot odličen. Redki so, ki si v našem skomercializiranem in oportunističnem svetu še upajo glasno razmišljati o svetu drugačnih vrednot, o človečnosti!
Janezp wrote:
Oh, pa saj to ni res: http://www.gibanje.org
Kaj pa? Sicer pa tega gibanja ne poznam in me tudi preveč ne zanima!
Lep dan, Janez
sporočil: 2.820
Oh, kako veš da te ne zanima, če ne poznaš?
Predsodki?
Kantove sintetične sodbe apriori?
Kaj tretjega?
Otac
Predsodki?
Kaj tretjega?
Otac
Viviana wrote:
Kaj pa? Sicer pa tega gibanja ne poznam in me tudi preveč ne zanima!
Lep dan, Janez
No, ce bi ga potrudili spoznati, bi videli, da so tam zbrani ljudje ki mislijo dobro in hocejo delati dobro, vsaj tako pravijo.
otac wrote:
Oh, kako veš da te ne zanima, če ne poznaš?
Predsodki?
Kaj tretjega?
Otac
Odgovor je: kaj tretjega. Sama sem bila iskalec na podobnih poteh, plačala sem šolo. Vsem iskalcem pa želim, da bi našli tisto, kar je resnično prava pot do polnosti življenja.
Janezp wrote:
No, ce bi ga potrudili spoznati, bi videli, da so tam zbrani ljudje ki mislijo dobro in hocejo delati dobro, vsaj tako pravijo.
Janez, res verjamem, da so mnogi izmed njih dobro misleči sikalci - tudi v mojem srcu je pred mnogimi leti bila huda praznina in iskrena želja po polnosti. Imam izkustvo iskanja, nikomur pa ne privoščim, da plačuje "šolnino", ki je včasih prehudo draga!
LP Viviana
Strani: 1