Strani: 1

najobj sporočil: 33.356
[#3085089] 15:20
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 17.07.2026 15:23
... Slavko Vinčić sodi finale SP: na igrišču ekipi vredni milijarde, stavnice več možnosti dajejo Španiji ...

... OK, po mojem spominu je bilo dolgoletno sojenje Vinčiča na vseh nivojih od slovenske lige, evropskih klubskih in državnih tekmovanj, do aktualnega svetovnega prvenstva pravzaprav pravzaprav zelo dobro ... khmm, čeprav sem po nedvomnem spodrsljaju siol.net/sportal/nog...cic-689432 na nedavni tekmi med Realom in Bayernom mislil, da je vpliv Reala na sodniško organizacijo močnejši in da bo ne glede na njegovo že prej napovedano upokojitev Slavkotova sodniška kariera na vrhuskem nivoju s tisto nesrečno tekmo zaključena ... no, ampak sem se očitno zmotil, kot se je takrat zmotil Vinčič, ko je brez občutka za čas tik pred koncem tekme z nepotrebno - po pravilih črkobralsko sicer upravičeno - izključitvijo Realovega igralca uničil res odlično tekmo, Real pa prikrajšal za sicer zanesljivo napredovanje ...

P.S.: čestitam Financarjem, da so s preštevanjem milijard spet zadeli bistvo fuzbala in športa nasploh, vsekakor pa čestitam Vinčiču za odlično sodniško kariero, ki jo naj v nedeljo s "piko na i" zaključi z odličnim sojenjem finala svetovnega prvenstva ... aja, čeprav so Španci res dobri, naj zmaga Argentina, da bodo kljub genialnemu vodstvu v obubožani državi imeli ljudje vsaj nekaj veselja ...

Strani: 1

vm-kiva