Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vojna v Iranu: evropski gradbinci želijo hitrejše prilagajanje pogodbenih cen in rokov
Strani: 1
sporočil: 1.563
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 15.04.2026 13:33
Če komu še kaj morda ni jasno, tudi, če z žlico zajamete le 66,6 %
naslednjega. :> (Ampak sem vseeno mislil resno.)www.youtube.com/watc...28AiO19no8
(Objavljeno včeraj. Vmesni Jeffov EPP po želji in ne-potrebi preskočite, seveda.)
P.S.: Bodite pozorni tudi na vse podrobnosti! Najbrž se bo marsikdo tudi marsikaj naučil in novega (starega) izvedel iz vseh vmesnih medijskih in drugih posnetkov
sporočil: 6.296
Ko sem prebral naslov sem mislil, da si gradbinci v EU želijo
sodelovati pri obnovi in razvoju Irana.
No, potem mi je bilo jasno, da ta zaplankana zahodna srenja, z Brusljem na čelu, pač trdovratno zavrača Azijo in vse, kar koristnega pride od tam.
Uboščki.
No, potem mi je bilo jasno, da ta zaplankana zahodna srenja, z Brusljem na čelu, pač trdovratno zavrača Azijo in vse, kar koristnega pride od tam.
Uboščki.
sporočil: 801
[]Evropski gradbinci niti pod točko razno ne morejo konkurirati azijskim gradbincem, mogoče le na področju projektiranja, ne pa izvedbe del.
Ko sem prebral naslov sem mislil, da si gradbinci v EU želijo sodelovati pri obnovi in razvoju Irana.
Uboščki.
V bistvu se nekakšni evropski holobi :)).
Strani: 1