Strani: 1

FjodorKirilovic sporočil: 51
[#3079486] 14:25
Odgovori   +    1
Morda ni očitno na prvi pogled, ampak zakom je v dosegel svoj namen: onemogočanje zaslužka razrednemu sovražniku.

Bravo, minister Han. Zavistneži so vam hvaležni.
sopranos sporočil: 11.466
[#3079487] 15:24
Odgovori   +    0
Bullshit.
Endimion sporočil: 11.192
[#3079489] 15:35 · odgovor na: FjodorKirilovic (#3079486)
Odgovori   +    0
Ne vem.

Jaz s turističnimi namestitvami po sloveniji nimam težav. Pa precej laziva naokoli za vikend.

Tudi cene obstoječih niso nekaj večje kot poprejšna leta.

Kar se je zgodilo, da (primer poznam, ker je najemodajalka moja res dobra frendica) v ne more oddat garsonjere v kosezah v LJ. In ga sedaj poskuša dolgoročno oddat. Ne gre za približno enake cifre, ker je stanovanje malo manj kot 10 let nazaj načrtno opremila za turiste. Najprej je pizdila, ker ne more tega dolgoročno oddat za enako številko kot bi jo dobila od 4 mesecev (vse skupaj sešteto čez leto) od turizma. Pa sem ji rekel naj spremeni namembnost, in oddaja tako kot prej. Pa pravi, da soglasja od sosedov v bloku ne dobi...

V MB kjer živiva z mojo boljšo polovico, so na sestanku hišnega sveta sklenili, da mora oni, ki oddaja, pač nekaj več v kasico prasico dat za oni rezervni sklad. Ja ona 2 ki sta oddajala turistom, sta se spričkala na sestanku, in en je bil pripravljen dati, en pa zdaj nima soglasja in ga niti ne bo dobil. Je pa stanovanjski blok. V centru Maribora.

Od moje sestre frajer ma 4 apartmaje v centru Ljubljane, moja seka to puca, in ker ma to že od prej registrirano kot apartma, nima nobenega problema to oddajat še naprej, kot je do sedaj.

Strani: 1

vm-kiva