Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Hude obtožbe v objavljenih dokumentih Epstein : Trump
Strani: 1
sporočil: 167
[FIskalnaFinta2]Maš link mogoče?
Alenka Bratušek in Danilo Türk omenjena v dokumentih o Epsteinu.
sporočil: 28.627
Zadnja sprememba: crt 04.02.2026 12:04
hello, jaz sem eden od forumskih adminov. svojcas najbolj aktivni,
skozi cas vedno manj. danes vec nisem in to prepuscam kolegom v
redakciji. ker imam malo bolj ostre poglede na to od financ samih
in ce bi bil aktiven, bi od foruma ostalo se dosti manj, kot pa je.
(kar sicer jemljem kot pozitivno.)
sporočil: 28.627
formalno sem, vendar sem abdiciral zaradi moje predstave o
razlicnosti pogledov, kako je smiselno nadaljevati s forumom.
na financah (v redakciji) obstaja vec ljudi, ki imajo uporabniski status, ki vkljucuje tudi adminsko vlogo v forumu. sem enega obvestil.
na financah (v redakciji) obstaja vec ljudi, ki imajo uporabniski status, ki vkljucuje tudi adminsko vlogo v forumu. sem enega obvestil.
sporočil: 33.133
Zadnja sprememba: najobj 04.02.2026 16:04
[primvla]... eh, če bi v zadnjih 20 letih jaz bil predsednik vlade ali predsednik države, bi verjetno tudi bil omenjen v dokumentih o Epsteinu ... ja, in isto velja tudi za tebe ...
v kaksnem kontekstu?
P.S.: karkoli je ali ni toti Epstein v resnici rihtal za zdolgočaseno svetovno "elito", so zloglasni dokumenti o Epsteinu bulšit na kvadrat ... khmm, ker je plačana jebačina bogatih starcev z mladimi dekleti ali fanti dandanašnji še edina stvar, na katero trzajo puritanski Američani - seveda se "zgroženi" oglašajo tudi puritanci na preostalem "demokratičnem" zahodu - in da bi spet zasedli oblast ameriški Demokrati z zlajnanim Epsteinom na vsak način probajo zrušiti bolj zaradi vsega drugega kot zaradi jebačine bogatih starcev z mladimi dekleti ali fanti zadnje cajte vedno bolj - osovraženega je mogoče premočna beseda - nepriljubljenega Trumpa ...
sporočil: 1.241
bullshit so toliko, da veljajo za novo normalnost. eticni standardi
padajo po celi crti. vse bo dovoljeno in folk ne bo niti trznil.
dokler loh v neskoncnost drajsa po telefonu... kako pol tretiramo
izraelsko spreminjanje gaze v prah? zgolj kot projekt?
Zadnja sprememba: najobj 04.02.2026 19:52
[primvla]... čuj, ne bi jaz kaj dosti o izraelskih projektih www.rtvslo.si/svet/b...rok/772341 , ker glede na današnje "dogodke" je na totem forumu Žide omenjati nevarno ...
bullshit so toliko, da veljajo za novo normalnost. eticni standardi padajo po celi crti. vse bo dovoljeno in folk ne bo niti trznil. dokler loh v neskoncnost drajsa po telefonu... kako pol tretiramo izraelsko spreminjanje gaze v prah? zgolj kot projekt?
Zadnja sprememba: najobj 04.02.2026 20:29
[primvla]... evo, ker pišeš o novi normalnosti, sem na tukaj spodaj nalimani promocijski posnetek ukrajinskega smučarskega središča Bukovel slučajno naletel na forumu RTV Slovenija - ne drajsam po telefonu, v norem svetu pa je danes težko ostati normalen - in če kdo na totem forumu še vedno verjame, da nekdanja sovjetska republika Ukrajina ni globoko razdeljena upload.wikimedia.org...e49860510f država na "evropski" zahod in "ruski" vzhod, ki so jo z "demokratičnim" državnim udarom nacifašisti iz Kijeva celotno državo z vojaško silo dobesedno ugrabili in sprožili aktualno proxy vojno z Rusijo, kar na "demokratičnem" zahodu že 4 leta predstavljajo kot rusko okupacijo - WTF, koga so na modro obarvanem Rusi okupirali, sami sebe ? - naj pogleda tole www.youtube.com/watc...e49860510f in kot jaz s pomočjo Google Translate prebere ukrajinske komentarje - razen enega vojne noben ne omenja niti z eno samo besedo - pod promocijskim posnetkom ukrajinskega smučarskega središča Bukovel bukovel.com/en za ukrajinsko elito, ki očitno sredi vojne za navadne ljudi živi v čisto svojem svetu ...
bullshit so toliko, da veljajo za novo normalnost. eticni standardi padajo po celi crti. vse bo dovoljeno in folk ne bo niti trznil. dokler loh v neskoncnost drajsa po telefonu... kako pol tretiramo izraelsko spreminjanje gaze v prah? zgolj kot projekt?
Strani: 1