Strani: 1

FIN-544124 sporočil: 5.713
[#3076181] 12:34
Odgovori   +    0
< Jaz bi ga že plačal, a delavcem, ki si ga zaslužijo. Imamo pa takšne in drugačne. Veste, težko je dobiti dobre delavce, zdaj pa nam je država kar naložila, da moramo nagraditi vse, ne glede na to, ali mi kdo odganja goste ...

Jaooooo, ta je faca.

Res je težko dobiti dobre delavce, če jih slabo plačaš.

Ne jamraj, ker ga enostavno odpustiš ali ga sploh nimaš, če ti dela probleme.

Če ti delavec odganja goste, si slab šef !
Je pa, kot kažejo drugi podatki, res, da povpraševanje po obrtniških delih raste. S spletnega primerjalnika ponudbe Primerjam.si so sporočili, da smo v celem prejšnjem letu več energije vlagali v obnove svojih domov in energetsko učinkovitost kot v novogradnje. Beležijo skokovito rast povpraševanj po zamenjavi oken (za 46 odstotkov), izdelavi fasad (za 37 odstotkov) in obnovah kopalnic (za 62 odstotkov). Spraševali smo tudi po električnih polnilnicah, toplotnih črpalkah, ureditvi okolice ...
No, Cvar, še dobro, da si vsaj nekaj povedal po resnici zako, kot je.

To jaz tudi vedno trdim, da višje plače prinesejo več dela obrtnikom.

In, ker dobro poznam zadeve vem, da je večina teh, ki so prenavljali domove zaposlenih v javnem sektorju.

Sirotinja na minimalcu, ki dela pri kapitalistu, ima komaj, da preživi s tisto mezdo.

Seveda se pa povečuje poraba na vseh področjih in tukaj spet prednjači javni sektor.

In sedaj tudi ob božično novoletnih praznikih veliko ljudi gre v toplejše kraje in na morje.

Precej tudi z letali.

Večina teh potovanj je bila rezervirana že poleti in niso imeli veze z božičnico.

Preverjeno.

Strani: 1