Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Trump z ultimatom Ukrajini za sprejetje mirovnega načrta. Evropski voditelji: ameriški načrt je osnova, ki zahteva dodatno delo
Strani: 1
Vse to gre na roko samemu Kremlju, ki ve, da bo vojaško v naslednjih mesecih dosegel mnogo več, kot lahko izposluje preko pogajanj.
In nenazadnje tudi Trump to ve, ampak bo vsaj imel alibi čez nekaj mesecev, ko bo Ukrajina na kolenih, da reče: "Look, I told you... and now don't come to me back and show any regret. I, first, demand respect, I tried long ago to rescue the whole situation, but you failed... not me. And now you are asking me again for the solution... The whole situation now is sad, very sad... and most of all, much worse for the ukrainian people... but don't blame me, I strived to reach peace, but there was no willingness to do so..."
(Putin je trd in načelen pogajalec, z željo po maks. rezultatih, Kijev pa je žal v primežu nacionalizma, korupcije in britanskih obveščevalcev... EU pa zmedena kura. V taki situaciji niti Trump ne more kaj dosti, lahko pa igra igro, kot jo igra, in vsaj poskuša nekaj narediti. A upanje ostaja in vsak napor za dosego miru se bo enkrat obrestoval.)
Bistven problem pri EU je ta, ker še nimajo namena končati vojne.
Zato bluzijo svoje nebuloze.
Vsak, ki vsaj malo pozna Ukrajino in globalne razmere mu je jasno, da je Ukrajina že zelo dolgo med TOP 3 v korupciji.
Videli smo zlata stranišča.
Ni težko narediti sklep, zakaj EU podpira vojno in na vsak način hoče metati milijarde v brezno korupcije.
Se sploh kdo vpraša, zakaj Trump nikoli ne pozabi zraven EU ?
EU v svetu ni noben igralec, nima nobene teže in nič ne velja !
Aja, mimogrede.
Donald in Vladimir sta se itak že vse zmenila na Aljaski.
Vse ostalo je predstava za rajo.
Strani: 1