Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Izračun: Za koliko vam je Golobova vlada pravkar znižala neto plačo
Strani: 1
sporočil: 629
Zadnja sprememba: FIN-542731 01.07.2025 14:36
Da bi neumna raja spregledala, bi morali uvest 102% davek na plačo
...Na žalost je pa tistih, ki se "šlepajo", več kot neumne raje ... tako da svobodni šlepajoči odločajo o usodi raznih zafrustriranih narcisoidnih fantkov na oblasti :)).
P.S. V Sloveniji ni (še tako hud) problem, koliko država "pobere" ... problem je v tem, kako porabi naš denar, saj dodatni prihodki ne zagotavljajo ustreznejšega življenskega okolja za "delovne in ustvarjalne".
sporočil: 428
In znižanje neto penzij. Toliko da niti približno ne bo prinesla 13
pokojnina. Ker so si prvi dve leti svobodno delili priboljške in
višali plače, morajo sedaj toliko več vzeti drugim.
sporočil: 66
A ta Maljevac še kar ni pojasnil, kako naj bi se denar porabil? Ni
bil to nek predpogoj za ta prispevek??
sporočil: 265
In kaj bomo?
Malo pojamrali in to je to, do naslednjega "udarca". Tako dolgo, da ne bo več 'gnara niti za granitne kocke, da bi jih postrgali iz tlakov.
Malo pojamrali in to je to, do naslednjega "udarca". Tako dolgo, da ne bo več 'gnara niti za granitne kocke, da bi jih postrgali iz tlakov.
sporočil: 6.260
V Nemčiji mi je znanec povedal samo to: brez sive ekonomije ne
morejo podjetja preživet. Vse več je položnic in vse višje so, da o
stečajih in zapiranjih ne govorimo. Zaglajzal totalno. Delo na črno
v razcvetu
sporočil: 2.041
Dobro je vedeti, da bod samostojni kulturni delavci izvzeti do
plačevanja tega prispevka (cca 2.200 ljudi).
Če se motim, naj me popravijo.
sporočil: 2.540
[peterw]Če je to res , na ulice, a kmetje ki skrbimo za urejanje krajine smo pa plačniki;).
Dobro je vedeti, da bod samostojni kulturni delavci izvzeti do plačevanja tega prispevka (cca 2.200 ljudi).
sporočil: 1.600
[slovenecnb1]Ah, daj no. Turki mogoče, nemška podjetja pa delajo kolikor vidim ok, za nemca je brez računa nesprejemljivo, zavedajo se posledic namreč.
V Nemčiji mi je znanec povedal samo to: brez sive ekonomije ne morejo podjetja preživet. Vse več je položnic in vse višje so, da o stečajih in zapiranjih ne govorimo. Zaglajzal totalno. Delo na črno v razcvetu
Ta dodaten procent ali dva ni bistveno več, problem pa je, ker pač za to noben ničesar ne bk dobil več. Če gre vse v isto malho in imaš notri mnogo debelih in mastnih rok, je pač tako.
sporočil: 4.530
[matej22]Maljevcu dol visi dolgotrajna oskba.
A ta Maljevac še kar ni pojasnil, kako naj bi se denar porabil? Ni bil to nek predpogoj za ta prispevek??
On je za vikend bil v Budimpešti in mahal z mavrično zastavo.
sporočil: 4.530
[XDONA1]Tistih pravih, poštenih Nemcev je samo še za vzorec.
> [slovenecnb1]
> V Nemčiji mi je znanec povedal samo to: brez sive ekonomije ne morejo podjetja preživet. Vse več je položnic in vse višje so, da o stečajih in zapiranjih ne govorimo. Zaglajzal totalno. Delo na črno v razcvetu
Ah, daj no. Turki mogoče, nemška podjetja pa delajo kolikor vidim ok, za nemca je brez računa nesprejemljivo, zavedajo se posledic namreč.
Ta dodaten procent ali dva ni bistveno več, problem pa je, ker pač za to noben ničesar ne bk dobil več. Če gre vse v isto malho in imaš notri mnogo debelih in mastnih rok, je pač tako.
Nemčija že dolgo ni več tisto, kar je bila nekoč.
To se tudi vidi po popolnoma zgrešeni politiki.
Sicer pa siva ekonomija ni nič slabega.
Potrebno je ločiti sivo ekonomijo od kriminala.
Italija je že nekoč prednjačila pri sivi ekonomiji in so med gospodarsko bolj razvitimi državami.
Mimogrede.
Poteze vlade kar kličejo po sivi ekonomiji.
Zaradi novega prispevka bo absolutno več storitev brez računa !!!
sporočil: 2.540
[]Zato pa je novi prispevek, več bo brez računa več bo obveznih stvari..
> [XDONA1]
> > [slovenecnb1]
> > V Nemčiji mi je znanec povedal samo to: brez sive ekonomije ne morejo podjetja preživet. Vse več je položnic in vse višje so, da o stečajih in zapiranjih ne govorimo. Zaglajzal totalno. Delo na črno v razcvetu
>
> Ah, daj no. Turki mogoče, nemška podjetja pa delajo kolikor vidim ok, za nemca je brez računa nesprejemljivo, zavedajo se posledic namreč.
> Ta dodaten procent ali dva ni bistveno več, problem pa je, ker pač za to noben ničesar ne bk dobil več. Če gre vse v isto malho in imaš notri mnogo debelih in mastnih rok, je pač tako.
Tistih pravih, poštenih Nemcev je samo še za vzorec.
Nemčija že dolgo ni več tisto, kar je bila nekoč.
To se tudi vidi po popolnoma zgrešeni politiki.
Sicer pa siva ekonomija ni nič slabega.
Potrebno je ločiti sivo ekonomijo od kriminala.
Italija je že nekoč prednjačila pri sivi ekonomiji in so med gospodarsko bolj razvitimi državami.
Mimogrede.
Poteze vlade kar kličejo po sivi ekonomiji.
Zaradi novega prispevka bo absolutno več storitev brez računa !!!
Lahko davek na nepremičnine, davek na avte, višje trošarine ipd.
Bolje kot brez računa je manj delat, po moje :).
Strani: 1