Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Novi naložbi Loginovih na Bledu: skrita vila ob jezeru in manjši hotel
Strani: 1
sporočil: 113
Takole se v SLO lovi globalno konkurenčnost, ko imaš enkrat veliko
kapitala.
Flikneš ga v cigle in beton.
Flikneš ga v cigle in beton.
sporočil: 8.595
Pač, bomo vsaj lastniki naše zemljice. Slovenci smo nori na našo
zemljico (to je dolgoročno v redu), sedaj je targetiran Zahod, ko
se zasiči, bodo množičneje šli na Vzhod... no, 1/3 Istre, Krka,
Suska, Silbe, Jadranovega,... pa je itak že slovensko, za sedaj
tudi 1/4 Cresa, 1/5 Premude, Lošinja, pa še česa... torej ratujemo
veleposestniki.
Kot je znano, so Loginovi lastniki ogromnih kmetijskih površin v Vojvodini. No, če enkrat prodajo, bodo pokupili z denarjem še kaj v Slo.
Počasi tudi priseljenci vpijajo ta duh tle pri nas in se spajajo z našo grudico... ali pa odidejo, ker že rečejo, da smo noro dragi. Nekaj podobne mentalitete srečaš v Švici in Avstriji.
Kot je znano, so Loginovi lastniki ogromnih kmetijskih površin v Vojvodini. No, če enkrat prodajo, bodo pokupili z denarjem še kaj v Slo.
Počasi tudi priseljenci vpijajo ta duh tle pri nas in se spajajo z našo grudico... ali pa odidejo, ker že rečejo, da smo noro dragi. Nekaj podobne mentalitete srečaš v Švici in Avstriji.
sporočil: 1.694
Ah, Slovenci, Slovenci... Lahko se ukvarjajo s tehnologijo, kriptom
ali čemerkoli, na koncu gre denar v cegle... :)
sporočil: 1.217
Baje so Loginovi celo nabavili veliko gramofonskih plošč z metal
glasbo, namesto, da bi Partizanske pevske zbore poslušali.
Tako, da dobro, da mi tukaj lahko komentiramo kaj je nekdo naredil s SVOJIM denarjem.
Tako, da dobro, da mi tukaj lahko komentiramo kaj je nekdo naredil s SVOJIM denarjem.
sporočil: 6
Vse čestitke, svoj denar vlagajo v obnovo naše deželice, objekti
ostanejo na ogled nam in prihodnjim rodovom, če so v dobri
kondiciji
sporočil: 1.694
[Muki]Močno dvomim. Glede na to, da vlagajo denar v cegle bi rekel, da so nabavili gramofonske plošče Modrijanov. Če ti seveda izdajajo vinilke ;)
Baje so Loginovi celo nabavili veliko gramofonskih plošč z metal glasbo, namesto, da bi Partizanske pevske zbore poslušali.
sporočil: 6.280
Zadnja sprememba: mimoidoci 04.02.2025 12:54
[trocki]
Ah, Slovenci, Slovenci... Lahko se ukvarjajo s tehnologijo, kriptom ali čemerkoli, na koncu gre denar v cegle... :)
Trocki zapleši, obstaja alternativa.
Robert Golob: "Jaz res ne vem, kaj bi meni nižji davki koristili. Razen, da bi imel več denarja na računu in bi ga zapravljal mogoče za večje neumnosti."
P.S. Coming soon.
Strani: 1