Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Pameten avto, neumen voznik

Strani: 1

XDONA1 sporočil: 1.323
[#3050871] 04.11.24 16:38
Odgovori   +    8
En sistem pogrešam v vseh novih avtomobilih in sicer Sistem prepoznave zelenih luči na semaforjih. Namesto piska, bi lahko voznika, ki bulji v telefon udarilo kladivo po glavi.

Sicer pa ja, koristen predlog bi bil tudi teden dni počitnic z rent a car-je, v deželi, ki vozi po levi. Z ročnim menjalnikom in "analognim" avtomobilom. Zadeva deluje, preizkušeno :)
jSujica sporočil: 41
[#3050885] 04.11.24 18:33 · odgovor na: XDONA1 (#3050871)
Odgovori   +    0
Se povsem strinjam, sem tak dopust izvedel pred dvema mesecema. Takrat pa mora biti voznik 100-odstotno skoncentriran na vožnjo
0313EKINX sporočil: 673
[#3050889] 04.11.24 21:34
Odgovori   +    3
Sigurno je voznja s kopico pripomocki bolj varna in manj utrujajoca. Nikakor pa se ne strinjam, da zaradi tega postajamo vozniki bolj "neumni".
Sam se vsakih 14 dni vsedem v starega BMW "roadsterja", ki sem ga kupil kot student. Zadeva je zabavna. Zadeva je cool. In ce sem posten, pri njem pogresam kar nekaj sodobnih voznih pripomockov. In ne bi zamenjal novega avtomobila za oldtimerja, da bi se z njim vozil vsak dan...
Pa sem navdusen voznik. Ampak, mislim, da smo slabsi vozniki zaradi STAROSTI, in ne zaradi asistencnih sistemov, ki nam olajsajo voznjo in marsikdaj preprecijo nesreco.

Strani: 1