Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako lahko delodajalec pomaga zaposlenemu, ki so ga prizadele poplave, ne, da stopi vmes Furs
Strani: 1
sporočil: 4.246
Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
sporočil: 18.363
[]Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
sporočil: 1.554
[bigl]Sta vidva sploh prebrala prispevek? Očitno, da ne....
> []
> Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
>
> Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
>
> Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
lp
sporočil: 6.192
[XDONA1]2000 eur še za izsuševanje ni dovolj za elektriko.
> [bigl]
> > []
> > Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
> >
> > Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
> >
> > Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
>
> Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
Sta vidva sploh prebrala prispevek? Očitno, da ne....
lp
Na drugi strani pa si politične stranke zvišujejo premije zase, ta država je v politično moralnem kolapsu že od smrti Drnovška. Drobtine za delovno ljudstvo kruh za goflače za mlatenje prazne slame in lažne obljube.
[slovenecnb1]Glede elektrike ne rabiš pretiravati.
> [XDONA1]
> > [bigl]
> > > []
> > > Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
> > >
> > > Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
> > >
> > > Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
> >
> > Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
>
> Sta vidva sploh prebrala prispevek? Očitno, da ne....
> lp
2000 eur še za izsuševanje ni dovolj za elektriko.
Na drugi strani pa si politične stranke zvišujejo premije zase, ta država je v politično moralnem kolapsu že od smrti Drnovška. Drobtine za delovno ljudstvo kruh za goflače za mlatenje prazne slame in lažne obljube.
Zakaj bi pa delodajalcu bilo omogočeno, da bi zaposlenemu kril vse stroške škode? Predstavljaj si firmo v družinski lasti, ki bi enostavno pokrila vso škodo lastniku hiše/zaposlenemu/lastniku firme. Obenem bi pa seveda imeli le ti zavarovanje na bajto. Skratka, popoln scenarij za izigravanje in izplačilo neobdavčenih prejemkov (na kar smo slovenci še posebej ponosni - ko lahko izigramo državo). Na splošno sploh dvomim, da bo kakšen delodajalec zaposlenemu pomagal kriti škodo že v rangu 2000€. Razen tistih po vezah, ko npr v zgornjem primeru.
O političnih strankah pa raje ne bom, tudi meni se to zdi svinjarija.
[XDONA1]Jaz dokler lahko, vedno pomagam do 1000 eur vdaj 4x letno preko firme to je max, vsekakor pa 100 eur dam iz žepa mesečno.mi zaenkrat hvala bogu ni problem to je tank bencina sem pa 30 let podjetnik in toliko prošenj in vlog kot je v zadnjih dveh letih za pomoč ne pomnim in vedno slabše je.
> [slovenecnb1]
> > [XDONA1]
> > > [bigl]
> > > > []
> > > > Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
> > > >
> > > > Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
> > > >
> > > > Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
> > >
> > > Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
> >
> > Sta vidva sploh prebrala prispevek? Očitno, da ne....
> > lp
>
> 2000 eur še za izsuševanje ni dovolj za elektriko.
> Na drugi strani pa si politične stranke zvišujejo premije zase, ta država je v politično moralnem kolapsu že od smrti Drnovška. Drobtine za delovno ljudstvo kruh za goflače za mlatenje prazne slame in lažne obljube.
Glede elektrike ne rabiš pretiravati.
Zakaj bi pa delodajalcu bilo omogočeno, da bi zaposlenemu kril vse stroške škode? Predstavljaj si firmo v družinski lasti, ki bi enostavno pokrila vso škodo lastniku hiše/zaposlenemu/lastniku firme. Obenem bi pa seveda imeli le ti zavarovanje na bajto. Skratka, popoln scenarij za izigravanje in izplačilo neobdavčenih prejemkov (na kar smo slovenci še posebej ponosni - ko lahko izigramo državo). Na splošno sploh dvomim, da bo kakšen delodajalec zaposlenemu pomagal kriti škodo že v rangu 2000€. Razen tistih po vezah, ko npr v zgornjem primeru.
O političnih strankah pa raje ne bom, tudi meni se to zdi svinjarija.
[slovenecnb1]Ne govoriva o istih stvareh. Članek govori o pomoči zaposlenemu, ti pa o donacijah, humanitarni pomoči, itd. organizacijam. Sicer pa lepo od tebe.
> [XDONA1]
> > [slovenecnb1]
> > > [XDONA1]
> > > > [bigl]
> > > > > []
> > > > > Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
> > > > >
> > > > > Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
> > > > >
> > > > > Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
> > > >
> > > > Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
> > >
> > > Sta vidva sploh prebrala prispevek? Očitno, da ne....
> > > lp
> >
> > 2000 eur še za izsuševanje ni dovolj za elektriko.
> > Na drugi strani pa si politične stranke zvišujejo premije zase, ta država je v politično moralnem kolapsu že od smrti Drnovška. Drobtine za delovno ljudstvo kruh za goflače za mlatenje prazne slame in lažne obljube.
>
> Glede elektrike ne rabiš pretiravati.
> Zakaj bi pa delodajalcu bilo omogočeno, da bi zaposlenemu kril vse stroške škode? Predstavljaj si firmo v družinski lasti, ki bi enostavno pokrila vso škodo lastniku hiše/zaposlenemu/lastniku firme. Obenem bi pa seveda imeli le ti zavarovanje na bajto. Skratka, popoln scenarij za izigravanje in izplačilo neobdavčenih prejemkov (na kar smo slovenci še posebej ponosni - ko lahko izigramo državo). Na splošno sploh dvomim, da bo kakšen delodajalec zaposlenemu pomagal kriti škodo že v rangu 2000€. Razen tistih po vezah, ko npr v zgornjem primeru.
> O političnih strankah pa raje ne bom, tudi meni se to zdi svinjarija.
Jaz dokler lahko, vedno pomagam do 1000 eur vdaj 4x letno preko firme to je max, vsekakor pa 100 eur dam iz žepa mesečno.mi zaenkrat hvala bogu ni problem to je tank bencina sem pa 30 let podjetnik in toliko prošenj in vlog kot je v zadnjih dveh letih za pomoč ne pomnim in vedno slabše je.
[XDONA1]Vse je isto sam kako kontiraš računovodsko namen je pa eden in edini vklopi razum
> [slovenecnb1]
> > [XDONA1]
> > > [slovenecnb1]
> > > > [XDONA1]
> > > > > [bigl]
> > > > > > []
> > > > > > Pa kje vse bi še FURS pobiral ???
> > > > > >
> > > > > > Še siromaku bi pomoč iz ust vzeli.
> > > > > >
> > > > > > Kjer FURS stopi še trava ne raste !!!
> > > > >
> > > > > Obdavčena pomoč? Kakšna pomoče je to? Medtem, ko se migrante pedena na vse pretege....razmišljam. Lep dan.
> > > >
> > > > Sta vidva sploh prebrala prispevek? Očitno, da ne....
> > > > lp
> > >
> > > 2000 eur še za izsuševanje ni dovolj za elektriko.
> > > Na drugi strani pa si politične stranke zvišujejo premije zase, ta država je v politično moralnem kolapsu že od smrti Drnovška. Drobtine za delovno ljudstvo kruh za goflače za mlatenje prazne slame in lažne obljube.
> >
> > Glede elektrike ne rabiš pretiravati.
> > Zakaj bi pa delodajalcu bilo omogočeno, da bi zaposlenemu kril vse stroške škode? Predstavljaj si firmo v družinski lasti, ki bi enostavno pokrila vso škodo lastniku hiše/zaposlenemu/lastniku firme. Obenem bi pa seveda imeli le ti zavarovanje na bajto. Skratka, popoln scenarij za izigravanje in izplačilo neobdavčenih prejemkov (na kar smo slovenci še posebej ponosni - ko lahko izigramo državo). Na splošno sploh dvomim, da bo kakšen delodajalec zaposlenemu pomagal kriti škodo že v rangu 2000€. Razen tistih po vezah, ko npr v zgornjem primeru.
> > O političnih strankah pa raje ne bom, tudi meni se to zdi svinjarija.
>
> Jaz dokler lahko, vedno pomagam do 1000 eur vdaj 4x letno preko firme to je max, vsekakor pa 100 eur dam iz žepa mesečno.mi zaenkrat hvala bogu ni problem to je tank bencina sem pa 30 let podjetnik in toliko prošenj in vlog kot je v zadnjih dveh letih za pomoč ne pomnim in vedno slabše je.
Ne govoriva o istih stvareh. Članek govori o pomoči zaposlenemu, ti pa o donacijah, humanitarni pomoči, itd. organizacijam. Sicer pa lepo od tebe.
Seveda da ni isto, prejle sem ti dal primer, kako lahko enostavno
pride do zlorabe sistema. Tudi namen ni enak, zaposlenemu pomagaš,
da si lažje opomore, da pride prej nazaj na delo, recimo, da nima
toliko skrbi (ker je pač skrb delodajalca zdravje in dobro počutje
zaposlenih), pri humanitarnem namenu pa seveda daš denar neznancu,
brez pričakovanih pozitivnih povratnih učinkov.
Prav je, da je omejeno na nek znesek. Konec koncev je odgovornost vsakega posameznika, da ima premoženje zavarovano.
Prav je, da je omejeno na nek znesek. Konec koncev je odgovornost vsakega posameznika, da ima premoženje zavarovano.
Strani: 1