Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kampi v nemilosti burnega vremena; kaj neurja pomenijo za sezono
Strani: 1
sporočil: 5.120
Zadnja sprememba: murje 26.07.2023 13:29
BOB DNEVA"Čisto vsi bomo morali prispevati, če hočemo omiliti klimatske spremembe. Ni treba, da vsak dan v vsako trgovino letimo z avtom. Gremo lahko z avtobusom, peš ali kako drugače, da zmanjšamo stopinjo, ki nam je povzročila to oslarijo."
Dušan Kaplan, ljudski vremenar
Petek, 21.julij 2023
vecer.com/bob-dneva
MISEL DNEVA
“Vse je podrlo, tudi betonske električne drogove po dolini. Pol strehe na mojem gospodarskem objektu je odneslo, na bivalnem delu je k sreči samo privzdignilo strešnike, ker je novejši. Čepovan je zidan proti burji, če so take poškodbe, pomeni, da je bil veter izredno močan, sigurno čez 200 na uro.”
Tomaž Stare, krajan Čepovana
Sreda, 26.julij 2023
primorske.svet24.si/
sporočil: 1.228
tudi žled je bil in suša lani, ko bo nekaj let zaporedoma orkansko
bom verjel, drugače smatram ta medijski pomp kot zastraševanje
populacije, tako kot med korono, vojno v Ukrajini, sedaj so pač
orkani aktualni., naslednje leto bo verjetno recesija...
sporočil: 316
Torej v resnici ni neviht, ni požarov, ni viharjev, vse to je samo
medijski pomp, ki ga vodijo kuščarji?
sporočil: 28.033
[XFACT1]lej, to je tako kot nkbm. naj razlozim :)
Torej v resnici ni neviht, ni požarov, ni viharjev, vse to je samo medijski pomp, ki ga vodijo kuščarji?
- kupil sem nkbm, lej kako sem zasluzil, a nisem car
- super stari, zdaj pa prodaj, dokler si se v takem lepem plusu
- ja sevede, ti grdavs bi mi rad preprecil, da se bolj zasluzim, ker si tako fovs, kurc te gleda
... cas tece....
- heeej kaj naj s temi mojim nkbm, a mi lahko kdo pomaga
- ne, ker zdaj ni vec kaj pomagat
- joj kok si ti nesramen
no in zdaj analogno...
(cez X let)
- no okej mogoce so pa res neki pogosti viharji, toce, pozari in druge pizdarije
- ja super, zal ni vec kaj resevat, je ze vse odneslo, potolklo in skurilo, cau
sporočil: 316
Kje so pa kuscarji?
Verjetno bodo oni preživeli.
V resnici ne gre za planet. Ta ima pred sabo še nekaj milijard let. Z ali brez homo "sapiensa".
Verjetno bodo oni preživeli.
V resnici ne gre za planet. Ta ima pred sabo še nekaj milijard let. Z ali brez homo "sapiensa".
sporočil: 5.120
Zadnja sprememba: murje 03.08.2023 10:35
MISEL DNEVAKar naenkrat se je zaslišalo bobnenje, kmalu za tem se je stemnilo. Po zraku so letele iskre iz potrganih električnih kablov, vse je bliskalo, videl sem samo sence, ki letijo po zraku. Vse skupaj je trajalo 30, 40 sekund. Bilo je kot v filmu.
Leonardo Pranjić, krajan Kosez
Četrtek, 3.avgust 2023
primorske.svet24.si/
primorske.svet24.si/...eter-sumen
Strani: 1