26 min
Ljubljanska borza: SBI TOP pridobil en odstotek
30 min
52. Praznik refoška in Slovenske Istre: praznik vina, ljudi in razgledov
41 min
Vipavska dolina vabi na dvodnevni festival vina in kulinarike
47 min
Goldman Sachs znižal verjetnost recesije v ZDA na 35 odstotkov
56 min
Kako hrvaški evri poganjajo slovenski agrobiznis
1 ura
Evropske delnice danes začele z rastjo
1 ura
Podjetniki, iščete nove priložnosti? Izkoristite gospodarski potencial med Hrvaško in Slovenijo (PRO)
2 uri
Bayer z nižjim upadom dobička v prvem četrtletju od pričakovanega
2 uri
Kako pred nakupom stanovanja preveriti dejanske stroške ogrevanja in učinkovitost porabe energije v stavbi
2 uri
Carinska vojna: kakšen dogovor, to je 90-dnevna pavza, povzročila bo cunami v oskrbovalnih verigah
2 uri
Koliko EU sredstev dobijo Muskova podjetja
2 uri
Bloomberg: Boeing lahko ponovno dostavlja letala kitajskim letalskim družbam
8 ur
Prisluhnite Frankloskopu: Kako volimo Slovenci in kdo bo naslednji premier? 4
8 ur
Državne dražbe: pisarne v Ljubljani, zemljišča na Obali, skladišče, stanovanja in hiše
13 ur
Carine: Dogovor Kitajske in ZDA tečaje delnic pognal navzgor
14 ur
Prijeten in odslej tudi ugoden vstop v Fordovo e-mobilnost 2
15 ur
Najbolj brani članki danes
16 ur
Kitajski CATL na borzi v Hongkongu nabira denar, največ za drugo fazo gradnje tovarne na Madžarskem 1
17 ur
Novi kadri za Trumpov načrt vrnitve ZDA med pomorske velesile 2
17 ur
Avstrijski kancler Stocker za Euractiv: Ostajamo nevtralni, vstop v NATO ni na mizi 1

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek En razpis, 300 vprašanj

Strani: 1

sinser sporočil: 14
[#3010982] 15.11.22 07:53
Odgovori   +    0
SPIRITu ta razpis ni uspel. Glede na to da sem imela čas, da se ukvarjam z njim in sem imela lahko (enostavna pomoč) vlogo za oddati, so vprašanja in odgovoi taka katastofa, da danes nisem prepričana, če nam sploh pripada subvencija.
bigl sporočil: 18.363
[#3017598] 13.03.23 09:12 · odgovor na: sinser (#3010982)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: bigl 13.03.2023 09:13
[sinser]
SPIRITu ta razpis ni uspel. Glede na to da sem imela čas, da se ukvarjam z njim in sem imela lahko (enostavna pomoč) vlogo za oddati, so vprašanja in odgovoi taka katastofa, da danes nisem prepričana, če nam sploh pripada subvencija.
:-), pošteno povedano. Zakaj bi enostavno, ko lahko komplicirano? Problem je na koncu tudi nadzor, ker je vse tako in tako oz. drugače, večpomensko namesto jasno in konkretno. Eu razpisi so jasni, zakomplicirajo jih uradniki doma. Vseeno se lepo prijavljajte, denar je potrebno porabiti namensko, ne pa, da se razdeli drugam ali celo vrača. Lep dan.

Strani: 1