Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Stadion v Stožicah bo gradil Gradis G
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (7)
Strani: 1
Ključni podjetji sta Merkur in Mercator. Za Energoplanom namreč stoji Mercator - EP zanj že leta gradi Centre po SLO in tujini! Torej bosta ŠP Stožice financirala Merkur in Mercator, gradila pa Gradis (+ verjetno Vegrad in SCT kot podizvajalca) in Energoplan.
Tajkuna Kordež in Šrot Ljubjani / Sloveniji podarjata nov stadion in športno dvorano.
To bi moral biti naslov tega članka.
No, pa naj zdaj še kdo kaj reče proti tajkunom. ;-)
Na ta način lahko od investitorjev izvleče veliko denarja in dobro krpa proračunsko blagajno mesta, ter s projekti za množice skrbi za svoj "ugled" v javnosti, toda treba se je vprašati, kako bo mesto izgledalo in kako bo živelo čez 20, 30 let, ko bo njega županovanje že zdavnaj minilo.
Aja da ne pozabim pa tudi kak mio eur davka na dobiček bi letno z veseljem plačeval državi!!!
Bi bilo zanimivo, če bi pri izgradnjji ŠP Stožice (nejenega trgovsega dela) sodeloval tudi Janković jr preko Electe.
Potem lahko Zoki mirne vesti kandidira še za naslov "Najboljši očka 2008". ;-)
Škoda, da pri nas novinarji / uredniki nimajo jajc, da bi razkrivali ozadja.
Če se je prodal Markeš, se lahko vsak!
novica
bellzmet je napisal(a):
No in s to potezo je Jankovič dobil avtomatično moj glas na naslednjih volitvah. .....
pred naslednjimi volitvami se prebukiram v lublano in jankoviĆ zaprmej ne dobi mojega glasu.
Me prav zanima končni obračun. Javnost ne bo nikoli izvedela...mislm
Strani: 1