2 uri
Zmagali sta Resnica in žalostna resnica 3
3 ure
Stevanović: Hočem notranje, zunanje in finančno ministrstvo. Janša: Prešteli bomo vsak glas 7
6 ur
Golob je zmagal, a nima večine 19
9 ur
Vlada nad Petrol: ni izključen gospodarski kriminal. Petrol očitke zavrača. 6
14 ur
Ukrajinska delegacija se je v Miamiju srečala z Witkoffom in Kushnerjem; pogovori se nadaljujejo 1
17 ur
V Franciji teče 2. krog lokalnih volitev. Zakaj je pomemben? 1
17 ur
Trumpova grožnja Iranu: Odprite Hormuško ožino, ali bom napadel elektrarne! 9
17 ur
Prodorna podjetja Slovenije: Litostroj Power, Hidria, Yaskawa Slovenija, Domel, AquafilSLO, Stilles in Gorenje
22 ur
Volkovi z Wall Streeta: to je zadnji balon tega cikla, kupite potrošniške delnice
1 dan
KRIZA: Natočili si boste lahko 50 litrov goriva, podjetja in kmetje 200 7
1 dan
Vlada bi z vojsko reševala promet z gorivi. Okrcala je Petrol, ta se brani 5
1 dan
Spopadi na Bližnjem vzhodu se nadaljujejo, ZDA je začasno odpravila sankcije za nafto v tranzitu 1
1 dan
Politico: Putin ponuja prenehanje deljenja obveščevalne podatke z Iranom, če ZDA prekinejo podporo Ukrajini. 1
1 dan
Spoznajte inženirja radiologije iz Hrvaške, ki goji redke aromatične rastline
1 dan
EU državam članicam sporoča, naj ne odlašajo s polnjenjem plinskih skladišč 1
1 dan
Vlada zatrjuje: Goriva je dovolj, a pri Petrolu so resne motnje v oskrbi 1
2 dni
Na Češkem pol leta po volitvah že množični protesti 2
2 dni
Več držav, tudi Slovenija, pripravljenih prispevati k varni plovbi skozi Hormuško ožino 2
2 dni
Po krvavem petku: sem v velikem minusu s slovensko delnico 2
2 dni
Prodorna podjetja Slovenije: Ljubljančani do zelo pomembnega posla v Romuniji 1

Strani: 1

anon-5355 sporočil: 3.129
[#2718690] 15.06.18 10:27
Odgovori   +    14
Mož služi na človeški neumnosti. Kupuje plastične zakrivljene vilice za ruvanje plevela, mrežice proti insekticidom, protirevmatične obkladke (?) itd, itd (glej njihov oglas), vse kar potrošniška družba misli, da rabi. Kupuje tam kjer naredijo množičen (slabo oblikovan!)proizvod na Kitajskem in prodaja po spletu tam kjer je veliko človeške neumnosti. Ni čudno, da voli (voli= ima rad)komuniste!
anon-317028 sporočil: 30.415
[#2718907] 16.06.18 21:08 · odgovor na: anon-5355 (#2718690)
Odgovori   +    0
[XRESP]
Mož služi na človeški neumnosti. Kupuje plastične zakrivljene vilice za ruvanje plevela, mrežice proti insekticidom, protirevmatične obkladke (?) itd, itd (glej njihov oglas), vse kar potrošniška družba misli, da rabi. Kupuje tam kjer naredijo množičen (slabo oblikovan!)proizvod na Kitajskem in prodaja po spletu tam kjer je veliko človeške neumnosti. Ni čudno, da voli (voli= ima rad)komuniste!

Ne bi se strinjal s trditvijo, da se ukvarja s prodajo slabih izdelkov. Že več let kupujem v njegovih trgovinah in sem se nasral le ko sva z ženo z velikim popustom kupila športne copate po 25 evrov, drugače so njegovi tehnični izdelki dobri in delujejo in če potrebujem kakšen kuhinjski pripomoček za zmerno ceno ga kupim pri njem, seveda plastičnih vilic za plevel ne kupujem. Sicer, za copate sem kriv sam, ker vem, da pod 100 evrov ni copat, pa mi nekakšen hudič ni dal miru in sem jih kupil bolj za delo na vikendu pa sem jih obul za desetkilometrski sprehod, zdržal sem pet kilometrov, potem sem jih skoraj nove preprosto sezul, jih pustil ob cesti in nekaj kilometrov hodil bos. Dobrih športnih copat za 25 evrov preprosto ni.
sopranos sporočil: 11.466
[#2718961] 17.06.18 14:14
Odgovori   +    13
Naj mi prosim pove kakšni so ti načelni razlogi za podporo SD? Ker če bi bil tip načelen, potem ravno SD ne bi podpiral. Pa izbprve roke vem, da v svojih firmah zaposluje veliko članov SD. Zato mu jaz ne verjamem, ker vem da laže. No, saj je cel njegov posel zgrajen na tem, da kupcep prodaja škaet robo. Ampak glede na to, da ljudje to prostovoljno kupujejo, mu je treba priznati, da je tukaj dosegel res lep uspeh. In si za ta del zasluži priznanje. Je pa treba pri njem gledati samo dejstva, ne pa sladkih besed. Ker gre ta prekaljenega trgovca, ki nima problema za celo luksuza prodati škart robo.

Strani: 1

vm-kiva