Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 2.596
[#2662278] 06.07.17 07:37
Odgovori   +    16
Zadnja sprememba: FIN-379669 06.07.2017 07:40
Resnica 1: Vsak dober gostinec gara od jutra do večera, le nekaj izjem je - lastnikov v centru Lj - ki so srečni lastniki lokalov in špilajo jacke.

Resnica 2: Pameten in dober gostinec ne zapravlja denarja (tudi na črno zasluženega), ampak ga vlaga v kader in kakovost ponudbe. Tu je sicer, ko zbere nekaj denarja, priložnost mamljiva za zapravljanje, ampak pameten, premišljen gostinec se tu loči od zgolj dobrega.

Resnica 3: Fursu se zdi, da se v gostinstvu pretaka bogastvo, zato stalno letajo k njim. Razen nekaj izjem je 99,5% gostincev garačev, ki jim je v bistvu edini užitek, da kaj dobrega pojedo in popijejo, da gredo 1x ali 2x letno na dopust in da imajo dober avto.

Bogatejši (a zgolj dober) gostinec pa denar zapravlja za ženske, pijačo in zakonite ter nezakonite otroke, tudi kake igre na srečo...

Furs naj išče davčne prihodke v glavnem drugod.

(P.S.: Soliden kader pa dandanes gostinec res težko najde... v bistvu gre pri natakarjih in kuharjih za deficitaren poklic, samo tega naši uradniki ne priznajo.)
JaniL sporočil: 105
[#2662312] 06.07.17 09:53
Odgovori   +    0
Za Plestenjaka ste najbrz mislili Playo v BTC-ju, kajne?

Strani: 1