Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Ljubljana, internetni paradiž?

Strani: 1

anon-48261 sporočil: 471
[#5471] 28.09.06 06:48
Odgovori   +    0
Ste že pomislili kam bi prišli, če bi vsaj malo primerno razvoju eklektronske tehnike razvili v pozitivno smer tudi medsebojne odnose?
Da bi torej napredek tehnike pripomogel k boljšim medsebojnim odnosom in trajnem medsebojnem zaupanju, ki naj se na vseh področjih in med vsemi ljudmi množi in razvija!

Sem delam na tem 16 let in imam odlične rezultate na vseh področjih medobčinskega sodelovanja.
Na primer na področju preventive:
www.brezovica.si/rep...tek_06.htm

Ali na področju pohodniškega turizma:
www.brezovica.si/rep...bica06.htm

Ali na področju naravi prijaznega kolesarjenja:
www.brezovica.si/rep...06/MTB.htm
jeanmark sporočil: 2.903
[#5474] 28.09.06 07:08
Odgovori   +    0
ma ja. sam se ne moreš zanesti na to. sam imam v bližini dve nezavarovani omrežji. pa ko sem peljal avto na servis sem tam srečal tudi eno. Ampak končen efekt je bil takšen, da sem se najprej par minut jajcal da se je povezava vspostavila, nato pa je pa vmes malce crknila, ipd... In ker se mi ne da jajcat s tem ponavadi uporabim kar UMTS ali GPRS. Tista dva jurja na mesec mi ponavadi zadoščajo.

Sicer pa je potrebno paziti pri odprtih omrežjih že na zanalašč odprta omrežja. Razveseliš se odprtega omrežja, veselo naročiš knjige na Amazonu, postavljalec omrežja pa se razveseli številke kreditne kartice, s katero bo poravnal tvoj račun za internet.

Par nasvetov o varnosti tega početja:
Odprta brezžična omrežja – prepovedan sadež?
www.spletno-ucenje.c...ek&nid=301
anon-86509 sporočil: 2.820
[#5494] 28.09.06 08:06 · odgovor na: anon-48261 (#5471)
Odgovori   +    0

Neugnani wrote:
Ste že pomislili kam bi prišli, če bi vsaj malo primerno razvoju eklektronske tehnike razvili v pozitivno smer tudi medsebojne odnose? Da bi torej napredek tehnike pripomogel k boljšim medsebojnim odnosom in trajnem medsebojnem zaupanju, ki naj se na vseh področjih in med vsemi ljudmi množi in razvija! Sem delam na tem 16 let in imam odlične rezultate na vseh področjih medobčinskega sodelovanja. Na primer na področju preventive: www.brezovica.si/rep...tek_06.htm Ali na področju pohodniškega turizma: www.brezovica.si/rep...bica06.htm Ali na področju naravi prijaznega kolesarjenja: http://www.brezovica.si/reportaze/CC_VG_06/MTB.htm

Tale mini e-letak je zgleden primer angažiranega (predvolilnega) političnega lobiranja in poceni samopromocije!
Sploh pa je vedno lepo, če kdo sam hvali dosežke svojega dela...
lp, Otac
anon-80916 sporočil: 4
[#5495] 28.09.06 08:08
Odgovori   +    0
Slovenija bolj internetno za luno, kot pa internetni paradiž.
V ZDA ja brezplačna vstopna točka pred vsakim še tako zakotnim
obcestnim motelom, tudi sredi niča, pred vsako najbolj smrdljivo in neznano bljak fast food restavracijo in skoraj pred vsako bencinsko črpalko, da o nezavarovanih privatnih vstopnih točkah v mestih sploh ne govorimo.
Uživajte torej v svoji brezžični internetni majhnosti
za 10 sit na minuto še naprej!
anon-86509 sporočil: 2.820
[#5504] 28.09.06 08:21 · odgovor na: jeanmark (#5474)
Odgovori   +    0
Da je gostovanje v nezavarovanih omrežjih zakonsko prepovedano, je totalen absurd. Če lastnik omrežja pač razdaja, ker tako hoče, ali pa ker ne ve, je to njegov problem.
Res pa je po drugi strani, ob odločitvi za takšna gostovanja, vsa odgovornost ob neljubih dogodkih, na strani "komarja"-odjemalca.
Glede na to, da je GPRS idiotsko drag (104sit/100KB, če se ne motim - kar pomeni, ena mala seansica: pogledat maile, mogoče klik, bog ne daj kakšno stran v flashu, pa si takoj na par jurjih!) in obupno počasen, se ob ponujeni možnosti z veseljem raje gostim... Takrat seveda ne bom ničesar kupoval ali hodil na klik. Bom pa recimo komot bral Finance, česal po forumu in podobne neumnosti :)
lp, Otac
anon-6704 sporočil: 97
[#5516] 28.09.06 08:58
Odgovori   +    0
Mogoče so pa omrežja namenoma odprta - da se s priklopom na takšno omrežje ujamete v past njihovih lastnikov/ponudnikov (npr zelo na hitro pogledaš mail in se izklopiš - lastniku se logirajo vsa tvoja dejanja in od tedaj lahko bere tvoj mail). Pazte mal.. there
anon-6136 sporočil: 1.518
[#5683] 28.09.06 22:06
Odgovori   +    0
za vse ki si želijo vedeti več - "free" & legalo brezžično omrežje - en.fon.com/

Strani: 1