Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: Sodniško društvo se je odzvalo na generalnega sekretarja vlade, ki ne zaupa sodiščem

Strani: 1

anon-317028 sporočil: 30.415
[#2593142] 21.04.16 15:56
Odgovori   +    0
Kaj pa naj povejo, če so vsi kontaminirani in s korupcijo okuženi in samo gledajo kje bi kaj maznuli.
FIN-454644 sporočil: 11.311
[#2593143] 21.04.16 16:18 · odgovor na: anon-317028 (#2593142)
Odgovori   +    1
Minsko polje. Ko si enkrat v politiki, moras premisliti na kaj stopis. Ko pa stopis pa pomendras in rjoves. Potem imas zasluge in napredujes. Bogvekomu je tale fant stopil na zulj.
simona2 sporočil: 2.232
[#2593146] 21.04.16 16:33 · odgovor na: FIN-454644 (#2593143)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: simona2 21.04.2016 16:35
evo, komu je stopil na žulj, meni. peljala sem se iz smučanja v Franciji, kupim Mladino in me zadane kap, še bolj me zadane kap, ko vidim, da nihče, nihče od medijev - razen Mladine - tega ni pograbil; generalni sekretar vlade zahteva izločitev vseh sodišč? pa takega napada na pravosodje - in to s strani visokega uslužbenca vlade, izvršne oblasti - nekdanjega sodnika, ki mu miruje mandat - na delitev oblasti, na suverenost sodišč in ne nazadnje Slovenije - in to generalni sekratar vlade - pa to je marsovsko; sem vprašala, ali je sploh res, ker je tako marsovsko, lahko bi bil skaggs; nihče ni obdelal teme, ki je grožnja vsakemu posamezniku; kot ni bilo posebnega škandala, ko je bila policija v parlamentu in na sedežu opozicije - pa madona pri policiji v parlamentu, izvršilna oblast je prišla nad zakonodajno, izvršilne brez zakonodajne sploh ne bi bilo; in tu predstavnik izvršilne je šel nad sodno?! -- narobe svet; so pa ljudje govorili, da še dobro, da je prišla policija, ker so v parlamentu sami lopovi; in zdaj enako - komu je stopil na žulj in še dobro, da je užgal pravosodje, ki je itak skorumpirano - ne pa, ali je za vašo varnost koristno in za vašo denarnico dobrodejno - če generalni sekretar ruši sistem ... dokler je tako, nam bog pomagaj..
FIN-454644 sporočil: 11.311
[#2593150] 21.04.16 16:55 · odgovor na: simona2 (#2593146)
Odgovori   +    1
Draga moja. SAMO NASI si lahko privoscijo VSE, ama bas VSE. Dokler ga ne poserjejo. Recimo Zdenko Roter pise, da Peter Rigl ni ubogal in mu ni organiziral sestanka pri Drnovsku. Eto: Roter je narocil Drnovsku, naj se Rigla znebi. En generalni sekretar Cerarja mogoce tudi komu ni cesa zrihtal, pa so ga nasli. Prav. Njegova usoda bo pa pojasnila, za kaj je v resnici slo. Je fino poslusati razprave v drzavnem zboru. PRIVATNIK/poslanec Han nabija proti odlocbi ustavnega sodisca in proti PRIVATNIM solam. Slovenski politiki se je odpeljalo. Priznam.
najobj sporočil: 32.573
[#2593161] 21.04.16 17:52 · odgovor na: simona2 (#2593146)
Odgovori   +    2
[simona2]
evo, komu je stopil na žulj, meni. peljala sem se iz smučanja v Franciji, kupim Mladino in me zadane kap, še bolj me zadane kap, ko vidim, da nihče, nihče od medijev - razen Mladine - tega ni pograbil; generalni sekretar vlade zahteva izločitev vseh sodišč? pa takega napada na pravosodje - in to s strani visokega uslužbenca vlade, izvršne oblasti - nekdanjega sodnika, ki mu miruje mandat - na delitev oblasti, na suverenost sodišč in ne nazadnje Slovenije - in to generalni sekratar vlade - pa to je marsovsko; sem vprašala, ali je sploh res, ker je tako marsovsko, lahko bi bil skaggs; nihče ni obdelal teme, ki je grožnja vsakemu posamezniku; kot ni bilo posebnega škandala, ko je bila policija v parlamentu in na sedežu opozicije - pa madona pri policiji v parlamentu, izvršilna oblast je prišla nad zakonodajno, izvršilne brez zakonodajne sploh ne bi bilo; in tu predstavnik izvršilne je šel nad sodno?! -- narobe svet; so pa ljudje govorili, da še dobro, da je prišla policija, ker so v parlamentu sami lopovi; in zdaj enako - komu je stopil na žulj in še dobro, da je užgal pravosodje, ki je itak skorumpirano - ne pa, ali je za vašo varnost koristno in za vašo denarnico dobrodejno - če generalni sekretar ruši sistem ... dokler je tako, nam bog pomagaj..
... čuj, Simona ... evo, mene sicer ne ZADENE kap, me pa zelo razjezi, ko preberem, da odgovorno urednico Financ na ZADATKU ZADANE kap ...

P.S.: zadene izhaja iz glagola zadeti in ko nekaj zadeneš, dosežeš zadetek, medtem ko zadane z glagolom zadeti nima nič ... OK, res se toti zadane žabarom hudo fensi sliši, ampak ker ne pomeni nič, to še ni dovolj dober razlog, da vsakemu normalnemu ušesu vedno znova zada (zadati, dati) boleč udarec ... evo, in očitno www.google.si/webhp?...1%20zadene so žabari s svojim spakovanjem že prevladali in razjebali še eno slovensko besedo, ker je važno, kaj reče stric Google, ne pa kaj bos.zrc-sazu.si/cgi/...adeti&hs=1 reče SSKJ ...

Strani: 1