Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vroča mednožja \'\'by Mićo\'\'
Strani: 1
sporočil: 48.253
Gustl je napisal(a):
Katero rit pa ti gledaš? :)
Tisto na desni strani pod podatki o narocninah?
Prvic je kar hudo kosmata, drugic pa je ... moske oblike.
sporočil: 13.653
Zadnja sprememba: Gustl 09.07.2007 21:28
LOL. Jebote oko sokolovo. Kje vidiš ti kakšno dlako. Edina "dlaka",
ki jo jaz vidim, lahko pripišem slabemu transformiranju bmp v jpg
in pesku. Malo večja verzija.Glede oblike pa tudi ne vem, kaj naj ti rečem. :) ČE si do sedaj videl samo take, ki imajo 1:2 razmirje pas : boki, imaš pač smolo / srečo...kar ti pač paše.
sporočil: 1.122
Kakršni teksti, takšna grafična oprema. Kakršna grafična oprema,
takšno uredništvo.Kakršno uredništvo, takšen cajteng.
Kakršen cajteng, takšni bralci...
Kakršen cajteng, takšni bralci...
sporočil: 13.653
theo je napisal(a):
Kakršni teksti, takšna grafična oprema. Kakršna grafična oprema, takšno uredništvo.Kakršno uredništvo, takšen cajteng. Kakršen cajteng, takšni bralci...
Skoraj...vrstni red si samo obrnil :)
Zadnja sprememba: bc123a 10.07.2007 09:49
Gustl je napisal(a):
LOL. Jebote oko sokolovo. Kje vidiš ti kakšno dlako. Edina "dlaka", ki jo jaz vidim, lahko pripišem slabemu transformiranju bmp v jpg in pesku. Malo večja verzija.
Glede oblike pa tudi ne vem, kaj naj ti rečem. :) ČE si do sedaj videl samo take, ki imajo 1:2 razmirje pas : boki, imaš pač smolo / srečo...kar ti pač paše.
Sorry gustl, a na dalec ko vidis sliko si reces "yuck, tip, le kako so lahko dali to not!".
To na sliki je ploscata rit, in ploscate riti (se posebej brez izrazitih bokov) so ponavadi moske.
www.hidawl.net/Lifes...ongGuy.jpg (pozor, NSFW)
To je pa zenska rit:
img152.imageshack.us...a02zp2.jpg (even more NSFW)
Dopuscam sicer moznost da je na sliki zelo grda zenska rit in cudna osvetlitev zaradi katere zgleda dlakasta :))
A karkoli pade iz google images na "great ass" zgleda bolj zensko od vase riti :)
PS. Ja, to je ena bolj bizarnih debat...
sporočil: 18.121
He,he... ampak ste jo pa le umaknili :-)))
(Pozicija: glasujem za verzijo bc123 ;-)))
(Pozicija: glasujem za verzijo bc123 ;-)))
0902ISXdX je napisal(a):
He,he... ampak ste jo pa le umaknili :-)))
Nikoli ne bomo vedeli, kako je slo :)
Varianta A: Gustl povprasa dame v redakciji, "ej, en bebo mi tezi na forumu, kaj je sedaj s to ritjo". Dobi odgovor od spostovanih dam: "Gustl, to je najlepsa rit, kar smo jo kdaj videle, a je moska" :)
Varianta B:
"Tuuu... Tuu... Hello, Getty Images, how can I help you"
"Emm, Gustl from Financ iz hir. Just curious, is the image XXXXXXX a woman's or a man's ass?"
"Let me check... oh yes, this is the picture we prepared as part ouf our special package for the Gay pride parade that we sent out to media" :)
Strani: 1