Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Ženske imajo raje \'\'fizikalce\'\'
Strani: 1 2
sporočil: 502
To, kar niso povedali, je da pametne Avstralke poročijo zavaljenega bledoličnega gnoja, ga dobro življensko zavarujejo, na svoje ime seveda, mu kuhajo in pečejo čim bolj mastno visokoholesterolsko papico, ki mu maši žile, TV daljinca mu dajo v naročje, da mu ni treba vstajati, ko mu prinesejo v fotelj še pir, pa porcijo čipsa. Dajo mu enkrat na leto, da je zavaljenko še bolj v stresu. Svojo nepotešenost utaplja v hektolitrih alkohola, ki mu poslabša jetrno sliko, srce pa od vsega hudega itak samo še vergla. Seveda je odveč napisati, da se Avstralke, medtem, ko čakajo na outcome svojih prizadevanj, izdatno poveselijo z mišičastimi fizikalci. Me zanima, če Slovenke isto počnejo? Ne bi vedela, hehehe…
sporočil: 3.126
slikarji so fizični delavci, vodovodarji pa so na soncu ves dan? ni
kaj, vsak dan zve človek kaj novega. :)
sporočil: 6.084
romy89 je napisal(a):Po mojih informacijah ( s terena ) je to v Sloveniji že desetletja uveljavljen koncept in slog, ki je v Avstralijo prišel iz Slovenije. Res je, da so pri nas, za razliko od Avstralije ljudje veliko bolj zaprti in se o tem ne govori. Čudi me, da v članku niso omenjeni peki...ti so že stoletja znani koz najboljši in najbolj iskani jebači..v bistvu me ne čudi, sodobni "novinarji" itak v glavnem nimajo pojma o tem o čemer pišejo..:)
To, kar niso povedali, je da pametne Avstralke poročijo zavaljenega bledoličnega gnoja, ga dobro življensko zavarujejo, na svoje ime seveda, mu kuhajo in pečejo čim bolj mastno visokoholesterolsko papico, ki mu maši žile, TV daljinca mu dajo v naročje, da mu ni treba vstajati, ko mu prinesejo v fotelj še pir, pa porcijo čipsa. Dajo mu enkrat na leto, da je zavaljenko še bolj v stresu. Svojo nepotešenost utaplja v hektolitrih alkohola, ki mu poslabša jetrno sliko, srce pa od vsega hudega itak samo še vergla. Seveda je odveč napisati, da se Avstralke, medtem, ko čakajo na outcome svojih prizadevanj, izdatno poveselijo z mišičastimi fizikalci. Me zanima, če Slovenke isto počnejo? Ne bi vedela, hehehe…
lp
Zadnja sprememba: anon-15715 13.06.2007 09:08
velikidrobizek je napisal(a):
si pek ? :)))
Ne, ampak delam na prekvalifikaciji iz računovodje...
Na vodovod, keramiko in zidanje se itak zastopim.
lp
sporočil: 62
Pekar, lekar, apotekar...
(lepo je meni
govorio tata:
"Mani muzikante,
važna je škola-
socialno, zdravstveno i
redovna plata!",
al' nisam
mogao bez
rock n' rolla)
(lepo je meni
govorio tata:
"Mani muzikante,
važna je škola-
socialno, zdravstveno i
redovna plata!",
al' nisam
mogao bez
rock n' rolla)
Se ti bo splačalo? :)
Finančno, zagotovo. O kvaliteti življenja, da ne govorimo. Prideš na kavo ?
lp
sporočil: 2.820
sejad je napisal(a)::)
Pekar, lekar, apotekar...
(lepo je meni
govorio tata:
"Mani muzikante,
važna je škola-
socialno, zdravstveno i
redovna plata!",
al' nisam
mogao bez
rock n' rolla)
Sem vedela. da so moški bolj poročeni s poklicem :)
Hm...18 minut za škilast odgovor...čak, računam.....nimaš še 27, aneda ?
lp
sporočil: 480
Kaksna neumnost. Sploh kar se komentarjev tice. V danasnji dobi
metroseksualnega oz. pseudopederasticnega "modernega" urbanega
moskega, ta poleg sluzbe toliko skrbi zase, da je v boljsi formi
kot vecina teh bosanskih/siptarskih polagalcev opek/slascicarjev.
sporočil: 14
se popolnoma strinjam z raziskavo
komu so vsec polizani odvetniki in ekonomisti, ki imajo roke kot banice
pravi delavci so zakon-ta pravi dedci
komu so vsec polizani odvetniki in ekonomisti, ki imajo roke kot banice
pravi delavci so zakon-ta pravi dedci
sporočil: 118
Fizikalci vse Slovenije - gremo v Avstralijo - tam imajo fizikalci
dobre plače, pa še ženske jih oblegajo...
betamax je napisal(a):
Kaksna neumnost. Sploh kar se komentarjev tice. V danasnji dobi metroseksualnega oz. pseudopederasticnega "modernega" urbanega moskega, ta poleg sluzbe toliko skrbi zase, da je v boljsi formi kot vecina teh bosanskih/siptarskih polagalcev opek/slascicarjev.
Če boš bolj pozoren, boš ugotovil, da so ti psevdopederastični - moderni - urbani moški večinoma ravno popeglani bosanski/šiptarski polagalci opek/slaščičarji, ali njihovi potomci.
Tapravi "kranjski janez" pa je iberseksualec, za kar pa očitno še nisi slišal... ;)
Otac
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 13.06.2007 10:08
otac je napisal(a):Psevdopederastičnost si je izmislila kozmetična industrija, konkretno Victoria Beckham. Še en poskus, da bi razširila tržišče na preostalih 50% populacije, pač.
Če boš bolj pozoren, boš ugotovil, da so ti psevdopederastični - moderni - urbani moški večinoma ravno popeglani bosanski/šiptarski polagalci opek/slaščičarji, ali njihovi potomci.
Tapravi "kranjski janez" pa je iberseksualec, za kar pa očitno še nisi slišal... ;)
Otac
http://www.youtube.c...ed&search=< /a>
sporočil: 784
ja ker niso takšni kot mi ki cele dneve hodimo v fitnes in smo
intelektualni fizikalci, kaj bi avstralke porekle na to,...a na
soncu,,,,bi se jim prikazal še kakšen planet poleg sonca hehehe
sporočil: 48.253
otac je napisal(a):En qrc, psevdopederasticni (metroseksualni) moski nastanejo, ko njihov imidz vzamejo v roke "strokovnjaki" za oblacenje.
Vsak normalen tip se zna obleci sam.
bc123a je napisal(a):...kar so v večini primerov - njihove bejbe. :)
En qrc, psevdopederasticni (metroseksualni) moski nastanejo, ko njihov imidz vzamejo v roke "strokovnjaki" za oblacenje.
(Bruham, ko v štacunah s cotami nemalokrat vidim caple, ki stojijo kot bebavi kipi, bejbe pa na njih pomerjajo in ocenjujejo, kaj mu bodo izbrale... To že niso pravi kranski janezi!)
Otac
sporočil: 5.777
otac je napisal(a):
...kar so v večini primerov - njihove bejbe. :)
(Bruham, ko v štacunah s cotami nemalokrat vidim caple, ki stojijo kot bebavi kipi, bejbe pa na njih pomerjajo in ocenjujejo, kaj mu bodo izbrale... To že niso pravi kranski janezi!)
Otac
pravi kranjski janez je čifur.
otac je napisal(a):Kar lepo mir daj! Brez tega bi še vedno nosil češko trenerko letnik 1963, ki sem jo podedoval po fotru.
Otac
mataj je napisal(a):
Kar lepo mir daj! Brez tega bi še vedno nosil češko trenerko letnik 1963, ki sem jo podedoval po fotru.
S tako rariteto razpolagaš, pa pustiš bejbi, da te oblači po Quelle katalogu? Ti si nor!
Otac
pavel je napisal(a):
pravi kranjski janez je čifur.
Prešvican T-shirt in zobotrebec v ustih? :)
Otac
otac je napisal(a):Hmmmm... pravzaprav res. Imaš point. Bom pogledal, če se še kje valja v kleti. Upam, da je še v enem kosu. Pravijo, da najlon in ostala plastika traja samo 30 let, potem pa razpade.
S tako rariteto razpolagaš, pa pustiš bejbi, da te oblači po Quelle katalogu? Ti si nor!
Otac
otac je napisal(a):
Otac
Ce bejba ocenjuje po tem "kaj bi pa jaz rada mela poleg sebe" pac ne more zgresiti. Problem je v tistih bejbah, ki prevec buljijo v Cosmo in podobne oslarije.
otac je napisal(a):
Otac
Midva imava ocitno neko posebno povezavo, tudi jaz sem mislil na Quelle. se posebej na tisto posebno ponudbo karirastih srajc, ki so baje in kot retro varianta. Kar zivo si predstavljam, kako potencialna "stilistka" k tej drvarski majici doda tiste sportne sandale iz high tech trakov, pa bele stumfe not, pa kratke khaki hlace za dobro mero. In takega ubozca poslje v javnost.
bc123a je napisal(a):
Midva imava ocitno neko posebno povezavo, tudi jaz sem mislil na Quelle. se posebej na tisto posebno ponudbo karirastih srajc, ki so baje in kot retro varianta. Kar zivo si predstavljam, kako potencialna "stilistka" k tej drvarski majici doda tiste sportne sandale iz high tech trakov, pa bele stumfe not, pa kratke khaki hlace za dobro mero. In takega ubozca poslje v javnost.
:))))))))))))))))))))))
Opisal si tipičnega slovenceljskega klona, kakršnih poleti mrgoli na večernih promenadah hrvaške obmorske istre, ko morajo, po dolžnosti, zvečer zapustiti prijetno komoditeto pred sindikalno prikolico v avtokampu in peljati bejbo u šetnju i na sladoled....
Otac
sporočil: 10
Pri nas so na žalost "fizikalci"premalo plačani,slovenska
potrošniška družba,pa danes vse gleda samo skozi denar!
betamax je napisal(a):
Kaksna neumnost. Sploh kar se komentarjev tice. V danasnji dobi metroseksualnega oz. pseudopederasticnega "modernega" urbanega moskega, ta poleg sluzbe toliko skrbi zase , da je v boljsi formi kot vecina teh bosanskih/siptarskih polagalcev opek/slascicarjev.
je, je ..ti se kar tolaži....mogoče imajo ženske raje,,da moški skrbijo več za njih, kot zase:)
lp
otac je napisal(a):
:))))))))))))))))))))))
Opisal si tipičnega slovenceljskega klona, kakršnih poleti mrgoli na večernih promenadah hrvaške obmorske istre, ko morajo, po dolžnosti, zvečer zapustiti prijetno komoditeto pred sindikalno prikolico v avtokampu in peljati bejbo u šetnju i na sladoled....
Otac
Ok, upam da mi Gustl ne zbrise tega posta...
priporocam Warren Buffet Clothing Company, cene ugodne, ni tecnih stilistk, samo trije tipi ki v glavnem dvigajo telefone in klofajo na racunalnike: http://www.euroton.si/fruit/
:)
Strani: 1 2