Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Poljaki ne smejo v Belorusijo brez kondoma
Strani: 1
sporočil: 555
velikidrobizek je napisal(a):Le zakaj bi prek meje hodil, če pa ima doma zelo luštne Poljakinje :)
"Lahko si zamislite grimaso prodajalca na bencinski črpalki, ko sem se pojavil, da kupim kondome," je potarnal duhovnik Pjotr Mrozik," Kaj se pa čudi, saj še vedno dec, brez ali z :) Na carini pa tud ne morejo vedeti, ali bo ali ne bo :)
velikidrobizek je napisal(a):
Saj ni šel zaradi (ne) Poljakinje :))
Aja službeno je šel tja :) Verjetno mu je bilo vse jasno, ko je prestopil mejo, zakaj rabi kondom v prvi pomoči :)
sporočil: 5.777
V bistvu belorusi priznavajo, da tam dobr šiba sex turizem, da so
frače sedaj dajale v veliki meri na polno in poceni, ker turisti
niso bogve kaj in niso imeli viškov niti za kondome.In evo, sedaj
bo kul.
Še vedno sem na kavici s teboj :))), zato sem razpoložena samo za šepetanje ( & nbsp; ) :)))
Samo šment, ko ne pijem kave, jo bova morala preskočit ;)
velikidrobizek je napisal(a):Malo te moram hecat pa šokirat tu pa tam :)
Kaj?! A ti kar direkt :)
velikidrobizek je napisal(a):A me že v sanjah vidiš :) Hmm..
Te kar vidim s kakšno "toplino" občutkov klofaš po računalniku :)
Bi te za ušesa :) Očitno je tvoja fantazija bolj bujna ... Premal pravljic si poslušal v otroštvu in kar si zamudil, moraš to nadoknadit. Jej, jej :)
Drži se teme! V Belorusijo nikar brez opreme :)
Kaj bi hodili v Belorusijo, če pa so Beloruskinje v Sloveniji. Sicer pa meni niso ravno všečne, pa tudi država me ne mika. So še lepši kraji kjer nisem bil :)
sporočil: 994
"So lepši kraji kjer nisem bil."
Hudiča kako pa veš, če še nisi bil tam (pa tudi pravih Beloruskinj po moje še nisi videl)
Hudiča kako pa veš, če še nisi bil tam (pa tudi pravih Beloruskinj po moje še nisi videl)
0126Marce je napisal(a):Loj, iz TV npr. Pa tudi beloruskinj sem kar nekaj videl v živo pa ne striperke :)
"So lepši kraji kjer nisem bil."
velikidrobizek je napisal(a):Tipična ženska, zapomniš si vsako besedo, samo pazi, da me napačno ne oceniš :)
G. ma rajš umirjeno okolje :), ne na silo, ne na slepo :)
Shaman, kaj pa moreš proti svoji naravi, si pač radoveden za stvari, ki jih že poznaš :)
Vidim pa, da najin čvek gre mnogim v nos. (pač eni se raje ubadajo z rdečimi, JJ, MK,.., drugi pač z manj resnimi temami:)
Ej a si res Špelca :)
sporočil: 471
Dobra ideja tudi za večino slovenskih šol, ki žal tudi pod
vladavino ministra Zvera, vedno bolj spominjajo na zamrežene
kletke, v katerih varnostniki krotijo nesposobne učitelje in
nevzgojeno mladino ter jih praktično pripravljajo na življenje v
zaporu.
Kondomi bi tako lahko preprečili marsikatero nezaželjeno nosečnost mladih deklet ter posledično, vsaj malo znižali poboje nedolžnih, še nerojenih otrok.
Kondomi bi tako lahko preprečili marsikatero nezaželjeno nosečnost mladih deklet ter posledično, vsaj malo znižali poboje nedolžnih, še nerojenih otrok.
Strani: 1