Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nalepke na pijačah za manjšo opitost Britancev
Strani: 1
sporočil: 639
: Opozorila sicer po besedah britanske ministrice za zdravstvo
Caroline Flint ne bodo tako drastična, kot so tista na cigaretnih
škatlicah.
Pa bi morala biti. Poleg stavkov v stilu "Alkohol povzroča cirozo jeter", "Obstaja verjetnost, da boste pretepli ženo in otroke" itd, bi lahko dodali tudi kakšne slikice primerno "razstavljenih" udeležencev prometnih nesreč.
Pa bi morala biti. Poleg stavkov v stilu "Alkohol povzroča cirozo jeter", "Obstaja verjetnost, da boste pretepli ženo in otroke" itd, bi lahko dodali tudi kakšne slikice primerno "razstavljenih" udeležencev prometnih nesreč.
sporočil: 48.253
0731SM1 je napisal(a):
: Opozorila sicer po besedah britanske ministrice za zdravstvo Caroline Flint ne bodo tako drastična, kot so tista na cigaretnih škatlicah. Pa bi morala biti. Poleg stavkov v stilu "Alkohol povzroča cirozo jeter", "Obstaja verjetnost, da boste pretepli ženo in otroke" itd, bi lahko dodali tudi kakšne slikice primerno "razstavljenih" udeležencev prometnih nesreč.
Jebem jim mamico, se nikoli nisem vozil pijan, in nocem da mi kdo mesarske slike daje na flaso piva.
Ma odjebite s svojim patroniziranjem in delajte red tam, kjer je to treba. Doma, kjer pijanci pretepajo familije, in na cesti, kjer bedaki vozijo pijani. Ne pa za sankom, kar pocez.
sporočil: 639
Zadnja sprememba: anon-13926 30.05.2007 17:26
Da me ne boš narobe razumel: meni se zdijo vsa ta obvestila glupa
(zato sem dal temo v odlkop in ne v solato). Tudi tista na
cigaretih. Vendar pa je to kar delajo trenutno v GB pač le začetek
in kajkmalu ti bodo razni "patronizatorji" nalepili razčesnjeno
glavo na Zlatoroga.
sporočil: 25
pri nam v si klokajo kar med šihtom. privat pijanci laškega ali
union. pol pa garati. "enga kozla pa boš, ane...
Strani: 1