Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Priporočila za poletno branje: Od Drnovška do ekstra devic
Strani: 1
sporočil: 10.178
kot kaže, se bomo vse naučili iz instant priročnikov. le kje so
časi, ko se je poleti bral rakov povratnik? prav smilijo se mi
žene, dekleta in ljubice anketirancev.
sporočil: 436
Stjepanović: kakšen je ta svet budal, da jim zmore šele Drnovškova
knjiga bistriti um. Bljak
Vošnjak: egotrip budale. Kateri bedak bo med dopustom bral čtivo Leadership and the New Science? Prosim no.
Lang: bla bla bla
Beširović: podobno klobasanje kot zgoraj. Koga med dopustom brigajo te banalnosti.
Vuković: ok ta knjiga je kul, ampak vseeno nekako ne sede na plažo. Še en klobasač, ki si fila ego z bedasto samopromocijo. Kekec.
Veselinovič: Bravo. Mrkaićeva knjiga je pravo poletno branje za na plažo. Evo prav vidi se zakaj nVeselinovič ni v istem košu kot zgornji kekci
Vošnjak: egotrip budale. Kateri bedak bo med dopustom bral čtivo Leadership and the New Science? Prosim no.
Lang: bla bla bla
Beširović: podobno klobasanje kot zgoraj. Koga med dopustom brigajo te banalnosti.
Vuković: ok ta knjiga je kul, ampak vseeno nekako ne sede na plažo. Še en klobasač, ki si fila ego z bedasto samopromocijo. Kekec.
Veselinovič: Bravo. Mrkaićeva knjiga je pravo poletno branje za na plažo. Evo prav vidi se zakaj nVeselinovič ni v istem košu kot zgornji kekci
sporočil: 61
Madonca, a se leposlovje res tako zelo malo bere ali ti ljudje
enostavno mislijo, da bodo večje face, če povedo, da berejo recepte
v slogu "Kako postati milijonar v dveh dneh" ...
Mislim, Vošnjak, Beširovič in Vukovič, dajte no ... get a life.
Mislim, Vošnjak, Beširovič in Vukovič, dajte no ... get a life.
sporočil: 61
Vse skupaj zveni v smislu: "Kako lahko v enem stavku izpadem
intelektualec, nazadnje pa sem prebral Mikijev zabavnik".
sporočil: 10.178
Nept je napisal(a):
Vse skupaj zveni v smislu: "Kako lahko v enem stavku izpadem intelektualec, nazadnje pa sem prebral Mikijev zabavnik".
po moje je problem, da ljudje te knjige res berejo. sem imel nekega prijatelja, ki je padel v to jamo in poskušal metode vodenja in organizacije izvajati tudi s punco. sta imela doma sestanke, kjer sta si delala zapisnik in pisala cilje in ugotovitve. konec si lahko predstavljate.
sporočil: 786
Ker dejansko sem se spomnil na skupnega kolega (who should remain
nameless), ki je imel take fore. In sta zdaj poročena.
sporočil: 18.121
Jaz sem pa ljubitelj Ayn Rand in vedno znova odkrijem kakšno novo
stvar v njenih delih.
Strani: 1