Strani: 1

anon-47330 sporočil: 699
[#83495] 29.05.07 10:13
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-47330 29.05.2007 10:14
Ma kakšno vsebinsko usklajevanje neki, ljudje božji?!? Javni sektor hoče višje plače, ki se napajajo iz mojih vsakomesečnih prispevkov. Naj naredijo referendum, pa bomo videli, ali jim damo višje plače ali ne... Ampak naj bo vprašanje jasno: "Ali se strinjate, da bodo imeli zaposleni v javnem sektorju višje plače, vam bomo pa morali kmalu v prihodnosti zato odtrgati malce več prispevkov od plače?"

(kar se sicer že dogaja - v dohodninski napovedi za leto 2007 ne bomo več imeli toliko olajšav kot lani, splošna olajšava še zdaleč ne bo omogočala prihranka v isti višini kot je bilo mogoče uveljaviti do sedaj)

Virant, vztrajaj, ker ti si naše edino upanje ta trenutek!
anon-123271 sporočil: 85
[#83551] 29.05.07 11:23
Odgovori   +    0
No iz izjav vidite kdo napenja za višje plače, isti kot dosedaj isti ljudje -sinidklaisti kateri so povsem izgubili občutek za relanost in življenje okoli sebe, ke rvidijo samo sebe in nikogar drugega, Štrukelj se pa postavlja v položaj da zastopa vse zaposlene v šolstvu pa res ne vem kdaj sem mu dal pooblastilo, da me zastopa glede na to da nisem v SVIZ-u, policaj pa tudi predstavlja analizo na podlagi metodolgije katero je sam leta 2003 zavrnil sedaj mu je pa dobrodošla, takih dvoličnežev imam že dovolj, nja gredo malo za tekoči trak delat, pa se tam pogajajo za atke dodatke katere imajo v gospodarstvu pa niti sanjati ne morejo o takih. Virant ne se dat tem izsiljevalcem in molzačem denarja naj kaj koristnega najprej naredijo potem pa se pogovrjajte o plači, policaje pa na cesto naj vsaj delat začnejo ne pa, da se vlačijo po mitingih, vi novinarji pa tudi kaj ko bi enkrat realno poročali o kaki zadevi a v tej državi obstaja samo neki Prah ki nam soli pamet z lažmi in natolcevanjem.
anon-78199 sporočil: 71
[#83850] 29.05.07 18:39
Odgovori   +    0
Rešitev bi bila tudi vsesplošna siva ekonomija ter
malo večja kostnica za tržne inšpektorje...
anon-19782 sporočil: 105
[#83909] 29.05.07 21:35
Odgovori   +    0
A mogoče kdo ve kje bi se dal videti predlog plačilnih razredov.

Strani: 1