Strani: 1

FIN-544124 sporočil: 2.359
[#3031297] 16.11.23 10:30
Odgovori   +    1
Guru Buffett bo še nekaj dni po smrti kupoval in prodajal.

Pohlep je hudič.
murje sporočil: 4.952
[#3031300] 16.11.23 10:41
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: murje 16.11.2023 10:44
WISDOM TREE - ETF PRODUKTI EU

PRIHODNOST INVESTIRANJA

Velika Britanija, Nemčija, Italija, Irska, Švica, Nizozemska, Finska, Švedska, Luksemburg, Norveška, Avstrija, Danska, Španija, Belgija, Poljska, Francija;

Pomembno obvestilo

Če niste razvrščeni kot poklicni vlagatelj, vas bomo kategorizirali kot malega vlagatelja. Trenutno ne moremo pošiljati sporočil neposredno malim vlagateljem. Vabimo vas, da si ogledate vsebino tega spletnega mesta in registrirate svoje podatke, da bomo imeli evidenco za prihodnost, vendar vam ne bomo neposredno pošiljali nobenega gradiva.

Jurisdikcije v Evropskem gospodarskem prostoru (»EGP«): To spletno stran in njeno vsebino je zagotovila in vzdržuje WisdomTree Ireland Limited, ki jo je pooblastila in ureja Centralna banka Irske.

Jurisdikcije zunaj EGP: To spletno stran in njeno vsebino je zagotovilo in vzdržuje WisdomTree UK Limited, ki je pooblaščena in urejena s strani Urada za finančno ravnanje Združenega kraljestva.

To spletno mesto je na voljo samo za vaše splošne informacije in ne predstavlja naložbenega svetovanja ali ponudbe za prodajo ali nagovarjanja k ponudbi za nakup kakršne koli naložbe.

Nič na tem spletnem mestu ni nasvet o prednostih katerega koli izdelka ali naložbe, nič ne predstavlja naložbenega, pravnega, davčnega ali katerega koli drugega nasveta, niti se nanj ni mogoče zanašati pri odločanju o naložbi. Potencialni vlagatelji bi morali pridobiti neodvisne naložbene nasvete in se poučiti o veljavnih zakonskih zahtevah, predpisih o nadzoru menjave in davkih v njihovi jurisdikciji.

To spletno mesto je v skladu z regulativnimi zahtevami Združenega kraljestva in Irske. V državi vašega državljanstva ali prebivališča ali v državi, iz katere dostopate do te spletne strani, lahko obstajajo zakoni, ki omejujejo obseg, v katerem vam je lahko spletna stran na voljo.

Osebe Združenih držav Amerike

Informacije na tem spletnem mestu niso namenjene nobeni osebi iz Združenih držav Amerike ali kateri koli osebi v Združenih državah Amerike, kateri koli njeni državi ali katerem koli njenem ozemlju ali posesti.

Dostop do tega mesta je omejen na osebe, ki niso iz ZDA. Osebe zunaj Združenih držav v smislu Uredbe S v skladu z Zakonom ZDA o vrednostnih papirjih iz leta 1933, kakor je bil spremenjen ("Zakon o vrednostnih papirjih"). Vsaka oseba, ki dostopa do tega mesta, s tem potrjuje, da: (1) ni oseba iz ZDA (v smislu Uredbe S v Zakonu o vrednostnih papirjih) in se nahaja zunaj ZDA (v smislu Uredbe S v okviru Securities akt); in (2) vsi vrednostni papirji, opisani tukaj (A), niso bili in ne bodo registrirani v skladu z zakonom o vrednostnih papirjih ali pri katerem koli regulativnem organu za vrednostne papirje katere koli države ali druge jurisdikcije in (B) jih ni dovoljeno ponuditi, prodati, zastaviti ali kako drugače prenesti razen osebam zunaj ZDA v skladu s predpisom S v skladu z zakonom o vrednostnih papirjih v skladu s pogoji teh vrednostnih papirjev. Noben sklad na tem spletnem mestu ni registriran v skladu z Zakonom o investicijskih svetovalcih Združenih držav iz leta 1940, kakor je bil spremenjen ("Zakon o svetovalcih").


Izključitev odgovornosti

Določene dokumente, ki so na voljo na spletnem mestu, so morda pripravile in izdale osebe, ki niso WisdomTree UK Limited ali WisdomTree Ireland Limited. To vključuje vse prospekte. WisdomTree UK Limited in WisdomTree Ireland Limited na noben način nista odgovorna za vsebino katerega koli takega dokumenta. Razen v teh primerih so bili podatki na spletnem mestu podani v dobri veri in vloženi so bili vsi napori za njihovo točnost. Kljub temu WisdomTree UK Limited in WisdomTree Ireland nista odgovorni za izgubo, ki je posledica zanašanja na kateri koli del spletnega mesta, in ne jamčita za točnost kakršnih koli informacij ali vsebine na spletnem mestu. Pogoji, ki veljajo za vlagatelje, bodo določeni v ustreznem prospektu, ki je na voljo na spletni strani in ga je treba prebrati pred kakršno koli naložbo.


Opozorila o tveganju

Vedno morate upoštevati, da:

Naložbena uspešnost katerega koli vrednostnega papirja, omenjenega na tem spletnem mestu, je lahko spremenljiva in se lahko poveča ali zmanjša, pri čemer lahko izgubite celotno naložbo.
Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti.
Menjalni tečaji lahko vplivajo na vrednost naložb.
Vloge za vlaganje v vrednostne papirje, navedene na tej spletni strani, je treba vložiti le na podlagi ustreznega prospekta.
Vlagatelji naj si pred naložbo ogledajo razdelek z naslovom »Dejavniki tveganja« v ustreznem prospektu za dodatne podrobnosti o teh in drugih tveganjih, povezanih z naložbo v vrednostne papirje, ki jih ponujajo izdajatelji.


Piškotki

WisdomTree UK Limited in WisdomTree Ireland Limited lahko zbirata podatke o vašem računalniku, vključno z vašim naslovom IP, operacijskim sistemom in vrsto brskalnika, če je na voljo, za sistemsko administracijo in druge podobne namene. To so statistični podatki o dejanjih in vzorcih brskanja uporabnikov in ne identificirajo nobenega posameznega uporabnika spletne strani. To dosežemo z uporabo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka s črkami in številkami, ki se shrani v vaš računalnik, če se strinjate, da jo sprejmete. S klikom na 'Strinjam se' spodaj soglašate z uporabo piškotkov, kot je opisano tukaj. Ti piškotki vam omogočajo, da:
www.wisdomtree.eu/
www.wisdomtree.com/a...wisdomtree
ccc784 sporočil: 55
[#3031365] 16.11.23 20:45 · odgovor na: FIN-544124 (#3031297)
Odgovori   +    2
Buffet bo shortal Berkshire preden bo umrl
PKZ01 sporočil: 9
[#3031381] 17.11.23 08:21 · odgovor na: FIN-544124 (#3031297)
Odgovori   +    2
Ko imaš dovolj denarja, da lahko v življenju počneš, karkoli si zaželiš, kaj boš počel? Jasno! Tisto, kar ti je najbolj všeč. Eni bi samo spali, drugi športali, tretji pa pač trejdajo delnice. Zakaj Rolling Stonesi še vedno igrajo? Ker pač lahko... ;)

Strani: 1