Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kje sploh še vladajo levičarji v EU
Strani: 1
Desnica računa, da jo bodo podprli intelektualno inferiorni ljudje, zabiti. Tega sploh več ne skrivajo, ampak štejejo to kot prednost in reklamo. Da jih bodo podprli tisti, ki ne sodijo v dva odstotka najpremožnejših. Tisti, ki niso kupili desetih nepremičnin, medtem ko so politiki in centralne banke tiskali denar.
Kulturni boj v Evropi 2023 in 2024 pa bo izjemno doživetje.v sloveniji (in seveda se kje) smo ze imeli obdobje, ko se je oblast postavljala pod marelo jozeta iz fabrke z mocno noto anti-intelektualizma. to je bilo v grobem 75 let nazaj. bilo je, kakor berem, izjemno dozivetje.
Švedom, Dancem, Nizozemcem avta ni treba »vzeti«, dovolj so bogati, da si ga bodo privoščili. Tudi električnega, tudi vsaka tri leta, če bo treba – ko bo »crknila« baterija.Tale puhlica je pa češnja na torti tega populističnega nakladanja, ki mu nekateri pravijo članek.
Pravi trdi levičarji se močno razlikujejo od dobrih socialdemokratov.
Zmerna sredina ima med veliko populacije pridih tako desnih, kot levih vrednot.
Na vsaki strani so še skrajneži, ki imajo spet svoje interese.
Potem so pa še tukaj razni podnebni aktivisti, ki so daleč od tega, kar so bili nekoč ekologi in zeleni.
Danes so ti aktivisti pravi fanatiki, ki v imenu varovanja okolja delajo ogromno škodo.
Lep primer je Nemčija, kjer socialdemokrati nimajo večine in so naredili eno hujših napak, ko so vlado sestavili z zelenimi in svobodnjaki.
Za zeleno ministrico itak vemo, da je fanatik, ki dela državi veliko škodo.
Še zanimivo.
Ursula von der Leyen je bila v desni vladi CDU.
Sedaj pa dela take norosti, da so se ji pri desni koaliciji EPP odrekli.
Da je potrebno ob naslednjih volitvah menjati sedanje fanatike v Bruslju pa je itak jasno.
Nikoli se ni govorilo o tem, ali imajo moški penise, ampak o tem, ali jih imajo ženske. Torej lastne penise, ne take občasno izposojene. Desna pravi, da si s penisom moški, leva pa pravi, da si s penisom ženska, če tako rečeš.
Levo-desne politične skrajnosti me silijo v izbiro: ali bodo ženske izgubile svoja telesa (desnica s prisilno nosečnostjo in porodom) ali pa bodo ženske izgubile svoje prostore (levica z moškimi telesi v ženskih športih, garderobah in straniščih). In eno in drugo jih bo stalo zdravja, lahko pa tudi življenja.
[]Ker se je očitno začel čas kislih kumaric, bom jaz pristavil še svojo ...
"Pa tudi do tega, ali moraš imeti penis, da si moški. Politično levičarsko nekorektno znanstveno: odgovor je – da."
Nikoli se ni govorilo o tem, ali imajo moški penise, ampak o tem, ali jih imajo ženske. Torej lastne penise, ne take občasno izposojene. Desna pravi, da si s penisom moški, leva pa pravi, da si s penisom ženska, če tako rečeš.
Levo-desne politične skrajnosti me silijo v izbiro: ali bodo ženske izgubile svoja telesa (desnica s prisilno nosečnostjo in porodom) ali pa bodo ženske izgubile svoje prostore (levica z moškimi telesi v ženskih športih, garderobah in straniščih). In eno in drugo jih bo stalo zdravja, lahko pa tudi življenja.
Tisti pri pisoarjih so definitivno moški. Bez vsakih znanstvenih in duhamornih analiz :))
[bigl]... čuj, pozabil si povedat, kaj za tebe in za tistega britanskega pijanca pomeni levičar, ker jaz sem - ne jebe se mi za vse okoli sebe - po političnem prepričanju konzervativno gradualistični levičar, pa nisem več glih najmlajši ...
Prosto po Črčilu, kdor je od zrelosti naprej levičar ni normalen. Lep dan.
P.S.: da ne pozabim, volil sem Levico, da bodo mladi lahko probali poskrbeti sami za sebe - sebični starci očitno ne bodo - ker niso samo v Ljubljani noro draga stanovanja in najemnine, ampak so sicer malo manj noro draga tudi drugje po Sloveniji, predvsem pa je bistven problem, da si danes dobesedno sistemsko zapostavljena mladina - dobro poslušaj res odličnega Tilna Artača www.rtvslo.si/rtv365...7049?s=tvu v priredbi malo starejši generaciji znane "Delam kot Zamorc" od avtorja današnji generaciji bolj znanega in Janšatvovim vernikom osovraženega "petkovega kolesarja" Janija Kovačiča - mora služit svoj vedno dražji kruh - noro draga stanovanja lahko mladina gleda samo v oglasih - z nezanesljivim 24/7 prekarnim delom, ki danes je, jutri pa ga ni ...
Strani: 1