Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenci, ki so razvili »file minjon« iz pšenice in soje
Strani: 1
sporočil: 18.363
A te zrezke tiskajo? Šalo na stran. Tudi nemci delajo na
sintetičnem mesu, ampak čez klasičen medium steak, ga ni in ga ne
bo. (Mogoče še tunin steak). Pa tudi priprava klasičnega steaka je
lahko veliko bolj zdrava, če se ta greje na ustrezni tempraturi v
suevidu določen čas in nato, minutko popečen na vsaki strani.
Poskusite in dober tek:-). Lep dan.
sporočil: 285
Pohvalno, upam, da jim uspe in da se prebijejo tudi na svetovno
sceno. Sicer sam prisegam na pravo meso, ampak jim privoščim, če
sem še egoist - gre za slovenski razvoj, torej bodo plačevali davke
in prispevke v domačem okolju, torej, upam, da bo veliko dobička in
visoke plače :)
Strani: 1