Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Perutnina Ptuj povečuje proizvodnjo piščančjega mesa in izdelkov
Strani: 1
sporočil: 13.528
Ob prvi korona krizi lani v tem času je po štacunah najprej
zmanjkalo perutnine. Lahko pa si kupil pljučno pečenko za 40 EUR/kg
:)
sporočil: 2.561
A to je tista Perutnina, ki kure pase na prostem samo za TV
reklamo. Piščančje meso je poleg rib res eno najlažje prebavljivih,
a kaj ko tako ribe v ribogojnicah kot piščance v hlevih napadajo
zloglasne uši, ki jih morajo rejci obvezno zatirati s kemijo v
njihovi hrani. Če kdo misli, da uši ročno trebijo iz živali je res
naiven. Jaz vsakokrat ko jem piščanca dobim pike po lasišču,
svinjine, govedine, ovčetine pa se lahko napokam, pa mi ni nič, ker
te živali nimajo uši.
sporočil: 8.460
Pa kupi pri kakem eko kmetu.
Izbiro imaš.
Očitno si preobcutljiv na doloceno snov.
Tudi pri drobnici in govedi imaš zunanje zajedalce in uporaba antiparazitikov je precej obicajna.
Izbiro imaš.
Očitno si preobcutljiv na doloceno snov.
Tudi pri drobnici in govedi imaš zunanje zajedalce in uporaba antiparazitikov je precej obicajna.
Strani: 1