Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 7.975
[#2860974] 10.08.20 11:25
Odgovori   +    20
Jaz pa poznam uspešne podjetnike, ki so v svoji firmi zaposlili 2 kuharja, ki kuhajo za 100 zaposlenih + zunanje goste firme, jedo pa zelo dobro zdravo hrano... sestavine pa kupuje sama firma. Pripravljajo se 3 meniji, 2 obilnejša, en light, primeren tudi za vege... solatni krožnik je vedno pri roki.

Ali prišparajo? Po moje ja, ljudje so zadovoljni, za hrano vedo, da je narejena iz zdravih sestavin... zlasti pa sodelavci ostajajo v lepi jedilnici (ne menzi!) zraven firme.

Kuharja(ici) pa imata 1.050 eur neto plače, jesta v firmi, dodatne obroke si kuharja odneseta še domov in delata mirno od 8.30 do do 14.30. Za vikend sta frei. Brez stresa torej.

Menim, da ni nekaj potrebno izumljati... vse je pred nosom in dosegljivo.

Strani: 1