Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Tako kolesarnica postane e-kolesarnica

Strani: 1

pobalin sporočil: 12.872
[#2774037] 12.05.19 10:28
Odgovori   +    3
Premikala? Džizs, obožujem te psevdo novoreke! Najbolj pa tegale:
včeraj na dogodku 8. Rally Rotary na Ljubečni pri Celju.
Dogodek Rotary Rally prerašča v dogodek festival zelene mobilnosti? Na dogodku marketinška konferenca, na dogodku forum Financ v Spodnji Kungoti, na dogodku seja državnega zbora, na dogodku osrednja proslava ob državnem prazniku, na dogodku gledališka predstava...

Pravi dogodek bi bil, ko/če bi polili z vedrom ledene vode vsakega deželana, ki tako nemarno opleta z besedo dogodek!

Sicer pa: kdo je proizvajalec te šare, koliko stane, je modularna, zakaj nima mest za priklepanje precej dragih e-biciklov, koliko se na sončni dan polni baterija, če se tam hkrati polni 20 e-biciklov, kako se stlači 20 biciklov pod ta nadstrešek, se da naklon strehe spreminjati za optimalen izkoristek v Moji Deželi v danem letnem času ali je fiksen itn.

Sprašujem tudi zato, ker je firma Emicon Adria nima nobenega zaposlenega, čeprav ponuja inženiring in nou-hau in kajvemkajševse tudi za kompleksne projekte shramb ledu itn.
www.bankaledu.si
Pa tudi zato, ker ima poslovni svetovalec Peter Habjan s.p. na naslovu v Stegnah (za hrbtom jim stoji SOVA), kjer očitno v "baterijski reji" gojijo kup modernih firm in nekaj rotarijskih združb, naseljeni še dve podobni firmi (Aqualab, Pelago, 3 firme -> 1 zaposlen), vse skupaj pa izgleda bolj domačijsko preprodajalsko kot pa razvojno izvirno in inženirsko strokovno doma narejeno. Je Habjan nekakšen mister džirlo tehnološke dobe? Planira s tem e-nadstreškom poskrbeti za eko-preobrazbo občinskih kolesarnic s pomočjo kohezijskih sredstev?

Pa še: spoštovani gospod reli-rotarijski Seljak, bi tak nadstrešek morda znali narediti v slovenski korporaciji Hidria, ki je že pred leti e-solarizirala veliko parkirišče Adrie Mobil (do prvega močnejšega sneženja)?
robi2107 sporočil: 702
[#2774103] 12.05.19 18:52 · odgovor na: pobalin (#2774037)
Odgovori   +    4
[pobalin]
Pravi dogodek bi bil, ko/če bi polili z vedrom ledene vode vsakega deželana, ki tako nemarno opleta z besedo dogodek!
Mene še bolj razpizdi, ko se kakšne budale afnajo z "eventi"

Strani: 1