Strani: 1

alek14 sporočil: 10.102
[#2704035] 23.03.18 17:51
Odgovori   +    2
Kdo bo prevzel odgovornost za otroke, ki bodo od "eko" hrane zboleli za hepatitisom A in podobno navlako, ki se širi z "eko pridelavo"?

Eko pridelava pomeni tudi uporabo gnojnice za zatiranje mrčesa; in od tod vstop od hepatitisa A do do na antibiotike rezistentnih E.coli.

Če bi jaz imel otroka v šoli, bi zahteval, da moj otrok je zdravo hrano (to je tako, ki je industrijsko pridelana, brez tveganja smrtonosnih kontaminantov).

Tale "eko ekskurzija" lahko traja le do prve množične zastrupitve. Potem pa bo treba nazaj na normalno hrano. Še bolj verjetno pa je, da si nihče ne upa otrokom dat "eko" hrane in jim preprosto prodajajo kao "eko" običajne industrijske pridelke. Ker pač ni nadzora.
PyotrNovak sporočil: 1.292
[#2704068] 24.03.18 07:34 · odgovor na: alek14 (#2704035)
Odgovori   +    1
čas vnosa: 23.03.18 18:58
EU eko-bio (bio pa prošlo ;)))

According to a report from the Adam Smith Institute (which argues in favour of allowing PRTs), “immersing poultry meat in chlorine dioxide solution of the strength used in the United States reduces prevalence of salmonella from 14% in controls to 2%. EU chicken samples typically have 15-20% salmonella.”
www.thegrocer.co.uk/...18.article

More than a fifth of EU poultry has salmonella
euobserver.com/news/21880

VSA voda iz pipe je klorirana.

Strani: 1