Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kriptosvet privablja tudi vešče

Strani: 1

skrabam sporočil: 150
[#2673975] 20.09.17 06:52
Odgovori   +    5
Ko je postalo jasno, da Kitajska ni prepovedala samo ICO ampak dejansko tudi BTC menjalnice (pred kratkim je pricurljal dokument, da bodo verjetno prepovedali tudi 'mining'), je vrednost BTC strmo upadla in se v dnevu ali dveh spet stabilizirala na precej višji ravni. Sicer ne na svojem maksimumu, se je pa krepko dvignila. Torej posamezna država, pa čeprav reda velikosti Kitajske, ne more sesuti BTC.
Centralni bančniki seveda dvigujejo obrvi, ampak vzrok je v tem, da jim kontrola polzi iz rok in jim počasi prihaja v zavest, da je težko regulirati necentralizirane kripto valute, to pa je za te tipe huda bolečina. Rešitev je potem samo prepoved in v končni fazi kriminilizacija vsega povezanega s kripti.
Izjava, da je BTC uporaben samo za kriminalce pa je najmanj debilna, da ne razpravljam dalje.
FIN223552 sporočil: 465
[#2673998] 20.09.17 09:22 · odgovor na: skrabam (#2673975)
Odgovori   +    1
Glavni kriminalci pa so ravno ti bankirji - ti trgujejo s kripti na veliko in manipulirajo trg in še na tem področju šišajo ovce. Napravijo paniko, potem pa kupijo za par deset milijonov. Ampak ovce so vedno bolj imune. Kje drugje kot na Kitajskem pa v Rusiji si prepovedi menjave valut ne morejo privoščit, pa še Kitajci bodo dovolili zadevo spet - ker so že parkrat tako prepovedali in potem spet dovolili.

Strani: 1