Strani: 1

anon-272577 sporočil: 1.095
[#2647470] 05.04.17 14:32
Odgovori   +    7
Pod njegovim vodenjem je postal Mercator zelo slaba trgovina. Zmanjšala se je izbira in kakovost. Cash in carry je postal beda. Njemu itak ne bo hudga. Itak bo šel na drug stolček. Najebali bodo pa slovenski dobavitelji, od katerih je kupoval po nizkih cenah, slabo plačeval, zdaj bodo morali pa še odpisovati.
FIN-228350 sporočil: 57
[#2647528] 05.04.17 20:07
Odgovori   +    4
Od Agrokorjevega nakupa Mercatorja se je dobava izdelkov hrvaške živilske in prehrambene industrije v Slovenijo povečala za 60 odstotkov (po hrvaških navedbah). Na čigav račun in komu je zaradi tega pretežno upadel promet? Slovenski prehrambeni industriji pač. Bravo naši. Hrvati zdaj za zaščito svojih nac. interesov sprejemajo lex Agrokor. Kaj je naredila slovenska politika za zaščito naših? In katere politične opcije vladajo, levi z Erjavcem. Tega zadnjega poltrona bi morali za vedno politično odstaviti zaradi blamaže z arbitražo. In pa, koga briga Balažič? Zdaj imamo Hrvate in Mercator je in bo kmalu v celoti Konzum. Še enkrat, bravo naši.
velikipok sporočil: 1.168
[#2647546] 05.04.17 22:14
Odgovori   +    3
No, Petra, khm, no. Bljak. Včasih si bila bolj kritična. Res da le do nekaterih, pa vendarle... A je to plačan oglas, ali vračaš uslugo ali pa se le poskušaš dostojno posloviti od sponzorja. Zelo težko je 50% pretežak možak navdušen gorski kolesar. No, lahko je navdušen, ostalo pa bolj malo. Ravno tako kot je bil Debeljak velik pristaš rekreacije, ki je redno fitnesiral (po spominu na pamet iz enega intervjuja). Za osebni EPP pa modeli res naredijo pravi salto mortale. Na koncu še sami (sebi) verjamejo.

Petra, sicer pa ta tvoj zaključni slavospev sponzorju ne vsebuje še kupa umazanih podrobnosti: prav v vseh družbah, kjer se je ustavljal na poti navzgor, je za njim ostalo manj kot ko je v družbe prišel oz. povsod je predčasno pobegnil novim izzivom naproti. In vedno so bili krivci zunaj družbe in ne on. Pa še podpisal je neresnično (lažnivo!!!) notarsko izjavo s katero se je skupaj z Zorkom&Co rešil pregona, zlezel v rit Jožeku Kozini in za nagrado dobil vodenje Mercatorja, kljub svojemu podpisu na celem kupu posojil, za katere Šrot (prejemnik) sedi, on (dajalec in podpisnik) pa ne, in celo osebni zadolžitvi z janurske (2009) direktorske koordinacije, da naj pripravi razdelilnik lastništva v Šrotovi hobotnici, za kar se je sam javil, pa potem seveda izgubil spomin. Sploh so ga vsi zelo selektivno izgubljali v letih, ki so sledila.

Vrnimo se k Mercatorju, bodimo pošteni in povejmo na glas kaj so dosežki njegove uprave?! Zgolj in samo podpisan reprogram posojil, vse ostalo je prosti pad. Sicer pa kaj drugega pod njim in pod gobezdačem Lahovnikom tudi ni bilo za pričakovati.

Aja, čakam kdaj se bo oglasil frutek in nas podučil kako uspešno je saniral Mercator in kako dobro ga je nadziral, ha-ha-ha...Bodo imeli obilo dela spin doktorji "...da smo lahko le fruteku in Balažiču zahvalni, da ni bilo še slabše..."
velikipok sporočil: 1.168
[#2647630] 06.04.17 10:38 · odgovor na: velikipok (#2647546)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: velikipok 06.04.2017 10:43
Enako nagravžen hvalospev velikemu odhajajočemu vodji je na Dnevnikovem smetišču izvedel tudi Sebastijan Morozov. Ni kaj, dobro vas je nafutral (in nategnil)...

Odličen komunikator ("Ne le v poslu, spreten tudi z besedami")?!! Ja, pajade. A ga je kdo slučajno videl na sodišču, ko so pod budnim očesom Jožeka Kozinovega orkestrirano namakali Šrota? Se je potil, jecljal, bil ves rdeč, klanfal nebuloze brez repa in glave... In to je vrhunski komunikator? Ha-ha-ha, kako poceni lahko danes kupiš pisune.

Strani: 1