Strani: 1

tone45 sporočil: 395
[#2599702] 04.06.16 16:17
Odgovori   +    3
Stegne: Dividende DH bodo ‒ takoj po dokapitalizaciji!

Vljudno prosim novinarja, da še enkrat preveri ali je naslov pravilen. Namreč če je res to izjavil ga je potrebno nemudoma zapreti in ključe vreči v smeti, ker je ta izjava lep primer kriminala in poslovne goljufije.

Če obširno spremljamo članke poslovna poročila, kdo so lastniki in kako so lastniki pridobili denarna sredstva je ta izjava sedaj lep primer natega brez primera. Dividende bo izplačal, če bo pridobil denarna sredstva od vlagatelejv. Že ta matematična simulacija kaže, da gre za prirejanje poslovnih poročil, katere se hoče na takšen način prikriti. Sam trdim, da je to lep način pranja denarja in to na bolj moderniziran način.
tone45 sporočil: 395
[#2599703] 04.06.16 16:24
Odgovori   +    1
Res je da to nima logike za poštene in razgledane ekonomiste. Imama pa za pokvarjence, kateri na takšen način poiskušajo prikriti prirejanje poslovnih poročil in nepravilen prikaz stanja v DH. Ta primer lahko mirne duše vzamemo v primerjavo z propadom "Propad Lehman Brothers razgalil slabe stvari v finančnem sistemu ...".

Če smo pošteni in poznamo kriminalno početje v Sloveniji lahko ta način v zvezi izplačevanja dividend mirne duše primerjamo z propadom Lehman Brothers. Vesel pa bi bil, da sem se zmotil in napačno izračunal ozadje teh prevar.

Strani: 1