Strani: 1

FIN-544124 sporočil: 6.265
[#3081105] 17:18
Odgovori   +    1
ČESTITKE, Zoran Stevanović !!!

Plebejci imajo oblast, kot si jo zaslužijo.
FIN-379669 sporočil: 9.318
[#3081107] 17:20 · odgovor na: FIN-544124 (#3081105)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: FIN-379669 10.04.2026 17:30
Kake komedije...

(Me pa preseneča Franklovo navdušenje. Ali je tudi on na substancah po novem?)
velikipok sporočil: 1.621
[#3081108] 18:04
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: velikipok 10.04.2026 18:05
Jaz sem danes v živo spremljal konstituitivno sejo DZ in... užival. Užival z vsako izrečeno besedo zgroženih levih in nasmehi desnih. Zgleda da se "veliki zmagovalec" volitev, narbolši menedžer, kot njegova kraljica tudi ni naučil šteti do 46... Nadutost je težak nahrbnik.

Osebna opažanja:
1) tekoče in namazano delovanje v DZ
2) čisto soliden nagovor ne moje izbire za predsednika DZ
3) popoln debakl in sramotna sikanja plesalk iz levega pola (prav vse po vrsti so zamudile, da bi držale zaprta usta oz. pred odprtjem vsaj premislile).

IN VERJAMEM, da bo svojo funkcijo opravljal neprimerno boljše od Uršike z rdečimi čeveljci, ki je z današnjim dnem dokončno odplesala v zgodovino. Bo leve še bolelo, ko bodo čez čas morali ugotoviti, da je celo "neotesanec" z Gorenjske z naskokom boljši predsednik DZ od njihove sex bombe...

KAJ ŠE ČAKAM DANES:
Globokoumne izjave posvečenih komentatorjev in novinarjev RTV (TV in R) kako je z demokracijo v SLO pa sedaj za prmejdun konec...
Če bomo imeli srečo, nas bo s svojo globokoumno izjavo osrečil še naš mali Milanček tužne oči.

IN ŠE NEKAJ:
ALi ste videli kako je z glavo zmajevala mojškra? Najbrž zaradi onih 2,5 mio EUR...
FIN-544124 sporočil: 6.265
[#3081109] 18:13 · odgovor na: FIN-379669 (#3081107)
Odgovori   +    0
[]
Kake komedije...

(Me pa preseneča Franklovo navdušenje. Ali je tudi on na substancah po novem?)
Hmmmm, verjetno je Peter navdušen, ker so podpise pod kandidaturo Stevanovića prispevali desnuharji.

In tudi desnuharji so ga izvolili.

S pomočjo sredine Logarja.

Zoran je dosegel več, kot je sprva pričakoval.

No, biti šef parlamenta je itak veliko več, kot biti šef policije oziroma notranji minister.
FIN-379669 sporočil: 9.318
[#3081112] 18:34 · odgovor na: FIN-544124 (#3081109)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: FIN-379669 10.04.2026 18:35
Bolj je nekaj drugega tle pomembno. Šele sedaj bodo novinčki z Resnice ugotovili, kaj je javni roast... Smo že videli pretekle desne vlade, bojim se, da ta ne bo imela niti 10 dni miru, bojim se, da bomo imeli komedije še pred imenovanjem le te. Da ne rečem pol kasneje. Država rabi delovni mir, ne pa direndaj. Pač, bomo gledali direndaj. Kot sem napisal, nimamo zrelih politikov, zato ni mogoča levo-desna vlada. Stevo je produkt tega stanja, vsekakor pa ga ne vidim kot rešitev, bolj kot popestritev.
odvisnik sporočil: 4.260
[#3081113] 18:36 · odgovor na: velikipok (#3081108)
Odgovori   +    0
[velikipok]
Jaz sem danes v živo spremljal konstituitivno sejo DZ in... užival. Užival z vsako izrečeno besedo zgroženih levih in nasmehi desnih. Zgleda da se "veliki zmagovalec" volitev, narbolši menedžer, kot njegova kraljica tudi ni naučil šteti do 46... Nadutost je težak nahrbnik.

Osebna opažanja:
1) tekoče in namazano delovanje v DZ
2) čisto soliden nagovor ne moje izbire za predsednika DZ
3) popoln debakl in sramotna sikanja plesalk iz levega pola (prav vse po vrsti so zamudile, da bi držale zaprta usta oz. pred odprtjem vsaj premislile).

IN VERJAMEM, da bo svojo funkcijo opravljal neprimerno boljše od Uršike z rdečimi čeveljci, ki je z današnjim dnem dokončno odplesala v zgodovino. Bo leve še bolelo, ko bodo čez čas morali ugotoviti, da je celo "neotesanec" z Gorenjske z naskokom boljši predsednik DZ od njihove sex bombe...

KAJ ŠE ČAKAM DANES:
Globokoumne izjave posvečenih komentatorjev in novinarjev RTV (TV in R) kako je z demokracijo v SLO pa sedaj za prmejdun konec...
Če bomo imeli srečo, nas bo s svojo globokoumno izjavo osrečil še naš mali Milanček tužne oči.

IN ŠE NEKAJ:
ALi ste videli kako je z glavo zmajevala mojškra? Najbrž zaradi onih 2,5 mio EUR...

Problem je le en.
Da gre rep za glavo od psa.
In ako gre v svetu na slabse, bomo tudi desna vlada, tezko kaj ukrenila.
Sam upam le da ne bojo delali prevec .
Bo pa zanimivo, ce jj ne bo premie, ker na vse izreceno ne bi smel bit.
In bo zadovoljen s pozicijo zunanjega ministra npr.
Zanimivo mi je se, da je jj drugi najstarejsi poslanec, ce sem prav slisal.
To mi ni ravno vsec, da ni vec starejsih npr.
Penzionistov je vec kot 300k in da skoraj nimajo predstavnikov zna bit zanje mal tezje.
Muzlo sporočil: 27
[#3081114] 18:41 · odgovor na: odvisnik (#3081113)
Odgovori   +    1
Moje mnenje je ravno nasprotno.Če je nekdo v pokoju nima kaj delati v parlamentu.Tak je svoje že oddelal.
velikipok sporočil: 1.621
[#3081115] 18:49 · odgovor na: odvisnik (#3081113)
Odgovori   +    0
Moja napoved:
SDS+NSI+Demokrati in "pridružena" Resnica. Mogoče pridružena celo oba, Logar in Stevanovič.
Kar sklepam, ker se je Stevanovič danes po izvolitvi še 2x zaklinjal, da z Janšo pa ne.
S tem zaprejo usta levakom, ki so enako pridruževali mesečnike v vladi v koruzo metajočega komedijanta...
Z enakim orožjem nad njih.

Nekam tiho je danes na forumu. So levi komentatorji utrujeni zaradi petka ali dogajanja? :)
XDONA1 sporočil: 1.902
[#3081116] 19:01
Odgovori   +    1
g. Frankl, kakšen zgled dajemo ljudem, če postavljamo obsojene sleparje za predsednika DZ? (pa četudi nima več kazenske evidence, to namreč ne spremeni kaj veliko.... volk dlako menja...).

Ali res nimamo nekoga, ki ne bi imel masla na glavi, ki bi bil pošten in igral z odprtimi kartami in ki bi priznal svoje napake, ne pa lagal v kamero.... globoko smo padli, ampak ja, očitno nam slovencem to ni pomembno, danes je važno, kako nekdo zna obračati gobec. Iz mandata do mandata tonemo na kvaliteti politikov, pa ne samo naših.

Strani: 1

vm-kiva