Strani: 1

mivanc sporočil: 8
[#3079248] 08:18
Odgovori   +    2
INR naj bi bil v osnovi varčevalni račun. Kakšni pa so letni stroški pri rednem mesečnem vlaganju v ETF (STOXX600, MSCI, ...) v višini 500-1000€? Ali pri ponudnikih obstaja produkt za 'razpršeno' vlaganje na domačem trgu?

Zelo moti nepreglednost - zaenkrat mi na spletnih straneh ponudnikov ni uspelo pridobiti informacij, nakup katerih ETF sploh omogočajo posamezni ponudniki. Nekako ni smiselno, da seznam mogočih naložb dobiš šele pri odprtju računa ... Maks, ali lahko pomagaš? :)
FIN-300818 sporočil: 92
[#3079256] 09:23
Odgovori   +    3
Maks, pohvala za narejeno domačo nalogo, ki si jo naredil namesto nas!
Nollem sporočil: 1.113
[#3079257] 09:45 · odgovor na: mivanc (#3079248)
Odgovori   +    0
[mivanc]
INR naj bi bil v osnovi varčevalni račun. Kakšni pa so letni stroški pri rednem mesečnem vlaganju v ETF (STOXX600, MSCI, ...) v višini 500-1000€? Ali pri ponudnikih obstaja produkt za 'razpršeno' vlaganje na domačem trgu?

Zelo moti nepreglednost - zaenkrat mi na spletnih straneh ponudnikov ni uspelo pridobiti informacij, nakup katerih ETF sploh omogočajo posamezni ponudniki. Nekako ni smiselno, da seznam mogočih naložb dobiš šele pri odprtju računa ... Maks, ali lahko pomagaš? :)
mislim, da so vsi ponudniki objavili šifrant Fi, za NLb sem ga dobil tukaj:
www.nlb.si/content/d...%20INR.pdf

si je pa treba vzeti pet minut časa in se za info potrudit, ne pa prec po forumih jokat ;-)

Strani: 1

vm-kiva