17 min
Madžarska prihaja na Jadran: kako raste kontejnerski terminal v Trstu
22 min
Stripe bi prevzel onemogli Paypal. Bo delnica vstala od mrvtih?
1 ura
Mojmir Mrak opozarja: "Triodstotni primanjkljaj pri polni zaposlenosti je hoja po robu" 3
1 ura
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
2 uri
Kako Mateja Čalušić in Borut Sajovic gradita regijske prehranske verige
2 uri
Borze po Trumpovem govoru: Evropa in Azija v zelenem, navzgor tudi bitcoin
2 uri
Kaj je gnalo, kaj upočasnjevalo nemško gospodarstvo konec prejšnjega leta 1
3 ure
Politiki obljubljajo: Boštjančič za progresivno kapico, Šircelj obljublja, da ne bo novega davka na nepremičnine 5
3 ure
GZS: Slovenija pod Golobom v 10 slikah 5
3 ure
UI v proizvodnji jekla z natančnim odmejanjem legirnih dodatkov znižuje stroške
3 ure
Opten.energy: z umetno inteligenco do nižjih omrežnin in nižjih računov
5 ur
Pentagon grozi Anthropicu zaradi omejitev pri vojaški rabi UI 1
5 ur
(danes) Kaj čaka Ljubljansko borzo?
5 ur
Raziskava Financ o finančni pismenosti: skoraj polovica Slovencev si ne more privoščiti vlaganja
6 ur
Poslovna priložnost v Kranju: V Parku Zarta iščejo najemnika za gostinski in trgovski lokal (Oglas)
6 ur
Trump: večji, boljši, bogatejši in močnejši. O Iranu nič konkretnega. 1
6 ur
Vlada bo počakala Bruselj, mlekarne krivijo povečan uvoz, zadružniki apelirajo na trgovce in kupce
7 ur
Šef ruskega Rosatoma na obisku v Srbiji: gradili bi nuklearko, ponujajo znanje in posle 2
10 ur
Kako in za koliko denarja je Golob popisoval cene hrane 1
10 ur
Res je pod Golobom borza najbolj zrasla. A Golob laže, da je bil indeks pod Janšo vedno in samo negativen 11

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek GZS: Slovenija pod Golobom v 10 slikah

Strani: 1

DavidRepen sporočil: 1
[#3078432] 11:36
Odgovori   +    0
Jaz se samo sprasujem kdaj se bosta zdruzila Nova 24 in castnik finance,saj prodajata isto meglo. Pogresal sem taksne kritike ko je v casu covida BDP padel za 8+,pa je seveda bilo opravicljivo na 100 in en nacin, druga oblast.
PS; nisem volilec Goloba da nebo pomote
tomazhor sporočil: 9
[#3078433] 11:42
Odgovori   +    3
Iz tega bi izpostavil samo to, da je razmerje med tistimi ki ustvarjajo dodano vrednost in ostalimi, javni sektor+upokojenci praktično 1:1. Kar je tudi zaskrbljujoče!?
primvla sporočil: 1.290
[#3078435] 12:07 · odgovor na: tomazhor (#3078433)
Odgovori   +    0
spet ta obrabljena plosca, kdo generira dodano vrednost in kdo jo porablja, jao...
FjodorKirilovic sporočil: 38
[#3078436] 12:17 · odgovor na: DavidRepen (#3078432)
Odgovori   +    3
[DavidRepen]
Jaz se samo sprasujem kdaj se bosta zdruzila Nova 24 in castnik finance,saj prodajata isto meglo.
Pojasni, katere od 10 točk so megla in zakaj.
Pogresal sem taksne kritike ko je v casu covida BDP padel za 8+,pa je seveda bilo opravicljivo na 100 in en nacin, druga oblast.
Postavi v kontekst in primerjaj z drugimi državami, kot je naredil Bojan Ivanc zgoraj (in ne "častnik" Finance). BDP Španije je samo v Q2 2020 padel za 18,5%.
SD ali Levica?
FIN-542731 sporočil: 760
[#3078440] 12:51 · odgovor na: DavidRepen (#3078432)
Odgovori   +    1
[DavidRepen]
Jaz se samo sprasujem kdaj se bosta zdruzila Nova 24 in castnik finance,saj prodajata isto meglo. Pogresal sem taksne kritike ko je v casu covida BDP padel za 8+,pa je seveda bilo opravicljivo na 100 in en nacin, druga oblast.
In to pravi redni komentator v tukajšnji klepetalnici z enim komentarje :)).
Izgleda, da pri volitvah lezete ven že iz vsake luknje, da ne rečem pašetete, ali še bolj "moderno" - iz gozda.

Smrt SVOBODI, svoboda narodu! ... (prepesnjen slogan Trockega :)).

Strani: 1

new-qetesh