Strani: 1

info236 sporočil: 16
[#3078061] 08:40
Odgovori   +    0
Balzamiranje je prihodnost :)
trocki sporočil: 2.041
[#3078062] 08:47
Odgovori   +    1
Umetna inteligenca (UI) bo namreč spremenila trg dela in vzela službo marsikateremu programerju. A UI vam ne bo mogel popraviti stranišča.
Zaenkrat nič ne kaže, da bi UI lahko vzela službo programerjem. Saj ti zna kaj prav povedati, a ne iz prve, ampak je treba prej drezati in drezati ter ji dokazovati, da se moti. Tudi ne more popraviti stranišča, a se mi zdi, da bodo prej naredili robota, ki bo prišel k vam domov in vam popravil straniošče, kot pa UI, ki bo nadomestila programerja.
leben1 sporočil: 736
[#3078069] 09:01 · odgovor na: trocki (#3078062)
Odgovori   +    2
[trocki]
> Umetna inteligenca (UI) bo namreč spremenila trg dela in vzela službo marsikateremu programerju. A UI vam ne bo mogel popraviti stranišča.

Zaenkrat nič ne kaže, da bi UI lahko vzela službo programerjem. Saj ti zna kaj prav povedati, a ne iz prve, ampak je treba prej drezati in drezati ter ji dokazovati, da se moti. Tudi ne more popraviti stranišča, a se mi zdi, da bodo prej naredili robota, ki bo prišel k vam domov in vam popravil straniošče, kot pa UI, ki bo nadomestila programerja.
Vodovodar bo imel pri svojem delu robota, ne stranka. In delo s tem specialnim orodjem - robotom - vam bo zaračunal.
alpha7B5sn sporočil: 1.491
[#3078084] 09:32
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 20.02.2026 09:33
Ubogi ljudje v prihodnosti!

(Sploh oni, ki mislijo, da gredo stvari na boljše in da je vse čisto v redu. Kar je najbrž večina.)
FIN-542731 sporočil: 753
[#3078087] 09:49 · odgovor na: trocki (#3078062)
Odgovori   +    0
[trocki]
> Umetna inteligenca (UI) bo namreč spremenila trg dela in vzela službo marsikateremu programerju. A UI vam ne bo mogel popraviti stranišča.

Izgleda, da je AI intgergirana tudi v slovenske kaviar levičarje ... copy - paste svobodni Trocki :))

... ampak je treba prej drezati in drezati ter jim dokazovati, da se motijo ...

Strani: 1

192.168.0.8