Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kakšni programerji, bogateli bodo električarji, vodovodarji, gradbinci
Strani: 1
sporočil: 2.041
Umetna inteligenca (UI) bo namreč spremenila trg dela in vzela službo marsikateremu programerju. A UI vam ne bo mogel popraviti stranišča.Zaenkrat nič ne kaže, da bi UI lahko vzela službo programerjem. Saj ti zna kaj prav povedati, a ne iz prve, ampak je treba prej drezati in drezati ter ji dokazovati, da se moti. Tudi ne more popraviti stranišča, a se mi zdi, da bodo prej naredili robota, ki bo prišel k vam domov in vam popravil straniošče, kot pa UI, ki bo nadomestila programerja.
sporočil: 736
[trocki]Vodovodar bo imel pri svojem delu robota, ne stranka. In delo s tem specialnim orodjem - robotom - vam bo zaračunal.
> Umetna inteligenca (UI) bo namreč spremenila trg dela in vzela službo marsikateremu programerju. A UI vam ne bo mogel popraviti stranišča.
Zaenkrat nič ne kaže, da bi UI lahko vzela službo programerjem. Saj ti zna kaj prav povedati, a ne iz prve, ampak je treba prej drezati in drezati ter ji dokazovati, da se moti. Tudi ne more popraviti stranišča, a se mi zdi, da bodo prej naredili robota, ki bo prišel k vam domov in vam popravil straniošče, kot pa UI, ki bo nadomestila programerja.
sporočil: 1.491
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 20.02.2026 09:33
Ubogi ljudje v prihodnosti!(Sploh oni, ki mislijo, da gredo stvari na boljše in da je vse čisto v redu. Kar je najbrž večina.)
sporočil: 753
[trocki]Izgleda, da je AI intgergirana tudi v slovenske kaviar levičarje ... copy - paste svobodni Trocki :))
> Umetna inteligenca (UI) bo namreč spremenila trg dela in vzela službo marsikateremu programerju. A UI vam ne bo mogel popraviti stranišča.
Zaenkrat nič ne kaže, da bi UI lahko vzela službo programerjem. Saj ti zna kaj prav povedati, a ne iz prve, ampak je treba prej drezati in drezati ter ji dokazovati, da se moti. Tudi ne more popraviti stranišča, a se mi zdi, da bodo prej naredili robota, ki bo prišel k vam domov in vam popravil straniošče, kot pa UI, ki bo nadomestila programerja.
... ampak je treba prej drezati in drezati ter jim dokazovati, da se motijo ...
Strani: 1