Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zakaj v dneh sibirske zime avta nisem mogel polniti na javni polnilnici
Strani: 1
sporočil: 5.636
Butasti ervropejci so mislili, da zime več ne bo.
Okrog akumulatorjev pa smo že nekoč vedeli pri klasičnih avtomobilih, da akumulator izgubi nekaj kapacitete in moči, ko je hladneje.
No, Rusi teh problemov nimajo, ker preveč dobro vedo, kako se živi skladno z naravo.
O štromarjih ne razmišljajjo
Bolj na severu in severo vzhodu imajo namesto dizlov bencinarje.
Pri nas pa imamo nekateri namesto električnih tudi bencinarje.
Če bi že bil problem s črpalko je kakšna kanta bencina v kleti v rezervi.
Okrog akumulatorjev pa smo že nekoč vedeli pri klasičnih avtomobilih, da akumulator izgubi nekaj kapacitete in moči, ko je hladneje.
No, Rusi teh problemov nimajo, ker preveč dobro vedo, kako se živi skladno z naravo.
O štromarjih ne razmišljajjo
Bolj na severu in severo vzhodu imajo namesto dizlov bencinarje.
Pri nas pa imamo nekateri namesto električnih tudi bencinarje.
Če bi že bil problem s črpalko je kakšna kanta bencina v kleti v rezervi.
sporočil: 179
Mislim da je lahko težava tudi v vozilu.....
Električni mercedes CLA omogoča hitro polnjenje le na 800-voltnih polnilnicah, kar pomeni, da polnjenje na večini obsotječih hitrih polnilnic v Sloveniji in v Evropi ni mogoče.
Električni mercedes CLA omogoča hitro polnjenje le na 800-voltnih polnilnicah, kar pomeni, da polnjenje na večini obsotječih hitrih polnilnic v Sloveniji in v Evropi ni mogoče.
sporočil: 2.747
Jaz pa sem svoj avto normalno napolnil na MOL z bencinom tipa
normal in se lepo odpeljal naprej, saj nisem tako trendovski in
vedno kupim avto z glavo, ne pa zaradi tega, da bi bil v skladu s
skrajnolevičarsko lažno zeleno agendo.
sporočil: 1.806
[7175S]Blagor ubogim u duhu....
Jaz pa sem svoj avto normalno napolnil na MOL z bencinom tipa normal in se lepo odpeljal naprej, saj nisem tako trendovski in vedno kupim avto z glavo, ne pa zaradi tega, da bi bil v skladu s skrajnolevičarsko lažno zeleno agendo.
sporočil: 1.077
[0105Vrvic]Tako je bilo napovedano ob prihodu avta na trg. Mercedes-Benz je sicer obljubil, da je rešil težavo polnjenja na 400-voltnih polnilnicah.
Mislim da je lahko težava tudi v vozilu.....
Strani: 1