Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Golobova koalicija povezana z SDS bi pred Hrvati zaščitila in "podržavila" Ljubljansko borzo
Strani: 1
sporočil: 28.443
Zadnja sprememba: crt 29.10.2025 16:35
flashback 24 let
www.finance.si/finan...ja/a/14674Pozor. Za oba sklepa sta glasovala tudi poslanca SDS: Franc Breznik in Rado Gladeknikakrsno presenecenje
sporočil: 2.251
Zadnja sprememba: simona2 29.10.2025 16:45
prpopala sem tvoj dvajset let star članek - v preberite tudi k
mojemu članku :)presenečenje je zgolj v smislu - če je golob postavil "samo še janša" - to janša uspešno vsak dan z ritjo poruši -- kar pa sicer tudi ni nobeno presenečenje, imaš prav..
pravilna kazen bi bila mogoče samo, da se zdaj ene par dni vse ruši za deset posto, pa da folk še dodatno zaradi tega popeni... pa da politični in interesni mojstri pokupjo, ko pada - na račun "malih" ljudi, k bi izgubili -- pa se dejmo pol še mal o varnosti, pa davkih, pa orožju pa dolgotrajni oskrbi pogovarjat...
sporočil: 2.155
Zadnja sprememba: 0430ABAKU 29.10.2025 16:51
Nepomembno se pričkajo tu okrog nepomembne lokalne vaške
borze.Po mojem bi bilo še najbolje, če je Štajercev kaj v hlačah, da ustanovijo Mariborsko borzo, podružnico Xetre.
Bi videli potem, kje bo kapitalski trg. Kdo bi sploh še kotiral v Ljubljani?
sporočil: 3.247
[]Da to podpira sds ni cudno, saj so nacionalisti.
flashback 24 let www.finance.si/finan...ja/a/14674
> Pozor. Za oba sklepa sta glasovala tudi poslanca SDS: Franc Breznik in Rado Gladek
nikakrsno presenecenje
Bolj mi je zanimivo zakaj bi golobovi to poceli.
Ocitni tudi oni radi mesajo populisticni drek ;).
Pri vseh je sicer zanimivo, koji rac, sploh rabimo borzo.
Eni so obdavcili ifije na max, drugi bi pa ubili vso podjetnisko iniciativo in sli ustanavljat delavske zadruge ;).
Pac becki konjusari.
Spomnim se da si je ob nekem uspelem kmeckem uporu na tolminskem vodja hitro nadel naziv cesar.
Po 500 letih smo se vedno bolj ko ne v podobni miselnosti.
sporočil: 2.251
sej sploh ne gre za borzo - gre za attiude do vsega - totalen
razkroj in regresija, zakonitost kriminala skozi vladavino prava in
človekove pravice, ... to je samo še en kamenček v mozaiku
odvratnosti...
sporočil: 12
a za svobodnjake pa je presenecenje? dej pejt raj kokice
glodat.
---
da jim to uspe "nacionalizirat", lahko pozabijo ne samo na naslednje volitve, ampak na slovenistan generalno.
---
da jim to uspe "nacionalizirat", lahko pozabijo ne samo na naslednje volitve, ampak na slovenistan generalno.
sporočil: 28.443
[rjaklic]seveda ni presenecenje. zakaj bi bilo??
a za svobodnjake pa je presenecenje?
hvala za kokice.
Strani: 1