16 min
Milijoni Američanov na ulice: protesti proti Trumpovi politiki
23 min
Luka Koper močno navzdol, delnica Krke pa je le rahlo okrevala
1 ura
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
3 ure
Skrajšan delovni čas: GZS vlado poziva k aktivaciji, MGTŠ obljublja analizo 'v kratkem'
3 ure
Globalni borzni trgi v rdečem: negotovost zaradi ameriških bank, šibkih podatkov in srečanja Trump–Zelenski 1
4 ure
Strava nad Garmin: bomo sploh še tekli?! 2
5 ur
Furs je dobil večino podatkov o vaših računih iz tujine. Kaj zdaj? 2
5 ur
Shell ustavlja gradnjo tovarne biogoriv v Rotterdamu
6 ur
Kako so prenovili propadajočo kamnito hišo brez temeljev
7 ur
Nesojeni hotel kitajskega poslovneža v Portorožu gre na dražbo
8 ur
V Ljubljani kvadratni meter že skoraj pet 'jurjev'; navzgor tudi provizije agentov?
15 ur
Zelenski bi rakete, Trump okleva in stavi na vrh s Putinom 1
16 ur
To določa Golobova verzija predloga zakona o božičnici 9
17 ur
Italija in Poljska zavračata, da bi Nemčiji izročili ukrajinska osumljenca za sabotažo Severnega toka 1
17 ur
Birokratska past: Ali moram izplačati božičnico, če sem že izplačal nagrade za poslovno uspešnost? 3
17 ur
Najbolj brani članki danes
20 ur
Adria Mobil in Extra Lux sta letošnja zmagovalca izbora za naj B2B e-commerce projekt
21 ur
(foto) NGEN v ekspanziji: otvoritev najzmogljivejše baterije v Avstriji 4
21 ur
V pričakovanju torkovega znižanja cen pogonskih goriv
23 ur
Michael Leiters bo verjetno novi šef Porscheja, kalil se je pri Ferrariju in McLarnu

Strani: 1

0430ABAKU sporočil: 2.153
[#3070935] 10:30
Odgovori   +    1
Nekaj denarja imam na Bermudih. Od tam dobijo podatke? :-)
Pa na otoku Man.
GV-1113 sporočil: 1.929
[#3070938] 11:11
Odgovori   +    5
Potem, ko smo morali dati napovedi že februarja, vsaj v mojem primeru FURS do zdaj niti ni izdal odločbe o davku.

Ali so čakali na pošiljko teh podatkov in bodo zdaj vse skupaj primerjali in šele nato izdali odločbe?

Še enkrat pa pravim, da če podatke res itak sami dobijo in da bi torej odločbe o odmeri davka lahko izdali enostavno sami (brez nepotrebnega vnaprejšnjega mučenja z zelo kompleksnimi in težavnimi napovedmi), slovenske davkoplačevalce obravnavajo enako kot sta ljudi nekoč obravnavala Gestapo in Udba.

Iz manipulativne ter poniževalne pozicije moči: "Mi že itak vse vemo, a hočemo, da nam ti sam poveš!"

Strani: 1