Strani: 1

FIN-205757 sporočil: 156
[#3070605] 14:00
Odgovori   +    6
Lepo napisano. Povzeti so vsi dosedanji "uspehi" velikega čarovnika. Razkrite so njegove lastnosti in karakter. Ampak glavno vprašanje je: "Kaj pa zdaj?" Ima kdo kakšno idejo? Da vas slišim.
PetraS sporočil: 2.402
[#3070606] 14:16 · odgovor na: FIN-205757 (#3070605)
Odgovori   +    6
če mene vprašate: 201o sem napisala, da bi morali outsorcati upravljanje Slovenije.. Samo, zdaj, ko gledam, kako se majo drugod, pa tudi nimam več ideje :)

lp, p
FIN-379669 sporočil: 8.921
[#3070607] 14:17
Odgovori   +    7
Zadnja sprememba: FIN-379669 14.10.2025 14:21
Lepo ste povzeli zgodbo... a njegov antagonist je Janša, ki je baje dober prijatelj Dodika, to je človeka, ki ima za svjega dona v Slo Zokija, v Srbiji pa Vučića. No, tudi z Vučićem se je JJ pečal. Zoky pa je še poročil Robyja in Tinco.

Mislim, da smo dosegli vrh... manjka samo še, da se kdo vmeša v ta kupleraj... pol bo pa zares gužva ratala.

In kaj sedaj? Logarja volit? Kot sem dejal, resda tipson ni še nič pogrešil, tudi ničesar resnega še naredil, doslej bil tajnik JJ-ja... in oblikujejo mu ekipo (ni slaba), tako kot Prebiliću, kaj sedaj?

Kot načitan volilec, sicer praktik in pragmatik, imam spet težavo - kot pred vsakimi volitvami. Res, ne vem, komu naj dam glas.

Kot podjetnik bi lahko volil NSi, ampak nekako se je ta stranka izgubila... Logar? Ja, vendar senca JJ-ja obstaja in ta je ključ vprašanja, ali Logar ja ali ne. Pač, nikoli nisem skrival, JJ-ja ne bi volil, SDS pa le, če bi se reformirala in bila bolj zmerna (moje mnenje, sorry).

Btw (tudi predhodnici v odgovor): Stranko s tehnično ekipo bi takoj podprl... oz. stranko, ki bi se zavzemala za tehnično vlado. Pač, verjamem, da je treba prave strokovnjake (navadno apolitične) povabiti v vlado, oni postavjo pogoje za delo, a tako je, če želimo, da prave glave pridejo v vlado.

Strani: 1