Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kaja Kallas: Članice EU niso enotne glede sankcij zoper Izrael
Strani: 1
sporočil: 1.680
Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še
nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno
ne spadajo v to zaščiteno skupino.
*sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
*sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
sporočil: 2.892
[XDONA1]Kaj imata veze epp in Primc?
Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno ne spadajo v to zaščiteno skupino.
In če že sprašuješ o otrocih, je najbolje prvo poskrbet za svoje...
Mene bolj zanima, kaj Alah poreče na njihove sosede.
sporočil: 1.680
[odvisnik]To, da so leta 2018 kandidirali kot združena desnica na volitvah in to, da so jim blizu ideje desnice, kataličanov, vere in nasploh družinskih vrednost (jap, dva spola, mama/ata :)
> [XDONA1]
> Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno ne spadajo v to zaščiteno skupino.
>
> *sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
Kaj imata veze epp in Primc?
In če že sprašuješ o otrocih, je najbolje prvo poskrbet za svoje...
Mene bolj zanima, kaj Alah poreče na njihove sosede.
Ne boj se, tukaj in zdaj so otroci preskrbljeni, očitno si pa ti oči zatiskaš ali pa meniš, da so alahovi otroci kaj manj vredni, kot so naši.
A veš, mene zelo moti, kot se nekdo kaže v prvi vrsti v cerkvi, moli k bogu, pobožen, da je kaj, potem mu pa dol visi, ko se dogajajo okrog take zadeve, oz jih celo opravičuje z nekimi višjimi cilji. Saj vem, da se to ne dogaja prvič (križarske vojne, blagoslavljanje topov, itd...) pa tudi ne zadnjič, ampak mi gre pa vseeno na bruhanje.
Strani: 1