Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Sveže iz Berlina: naprave brez UI so zastarele
Strani: 1
sporočil: 4.853
Mi pravi danes znanka, da komaj čaka na nov pralni stroj z
UI.
Baje bo sam prišel gor v kopalnico po umazane gate, jih odnesel v klet in opral.
Potem jih bo še odnesel na dvorišče in obesil na štrik, da se posušijo.
Pa ono pečico z UI bo nabavila, da bo sama šla po piščana v trgovino, ga začinila in spekla.
Še razrezala bi ga naj in servirala.
Je pravila, da ji bo ostalo ogromno časa, ki ga bo koristno porabila na telefonu ali pred TV.
Samo še robota rabi, ki ji bo dostavljal čips in sendviče, da ne bo rabila dvigovati rit.
Baje bo sam prišel gor v kopalnico po umazane gate, jih odnesel v klet in opral.
Pa ono pečico z UI bo nabavila, da bo sama šla po piščana v trgovino, ga začinila in spekla.
Je pravila, da ji bo ostalo ogromno časa, ki ga bo koristno porabila na telefonu ali pred TV.
Samo še robota rabi, ki ji bo dostavljal čips in sendviče, da ne bo rabila dvigovati rit.
sporočil: 466
[]Nič ne bo, ker jo bodo v službi zamenjali z AI skripto in ne bo več plače za to kupit.
Mi pravi danes znanka, da komaj čaka na nov pralni stroj z UI.
sporočil: 1.338
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 05.09.2025 11:16
Moje sožalje njenem in vsem podobnim soprogom! :>P.S.: Razen če vsaj za (lastno) perilo ne skrbijo sami. Čeprav, zgornje zgodbe na splošno ne delujejo prav nič optimistično, kljub temu, da bi nas marsikdo rad prepričal o nasprotnem.
Strani: 1