Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Srečno, mladoporočenca!

Strani: 1

suzanaladiha sporočil: 5
[#3067851] 10:28
Odgovori   +    1
spoštovana,
pljuvanje vam gre odlično. čestitam. komplimenti.
crt sporočil: 28.297
[#3067852] 10:40
Odgovori   +    15
V bistvu – srečno nam.
:)) 10/10
alpha7B5sn sporočil: 1.338
[#3067855] 11:08 · odgovor na: crt (#3067852)
Odgovori   +    12
[]
> V bistvu – srečno nam.

:)) 10/10
Heh, jaz sem dal 10/10 že pri uvodnem(!):

"Zakoncema Gaber Golob lahko le zaželim čim več skupaj preživetega časa.
Po možnosti stran od vseh državnih funkcij."

Vsaj tako.
leben1 sporočil: 513
[#3067858] 11:33
Odgovori   +    1
To nista več mlado ampak staroporočenca. To je Golobova druga poroka. Želita si lahko srečno starost, podlago zanjo imata, kaj bosta z njo naredila, pa bomo še videli.
Dynisco sporočil: 719
[#3067861] 11:56
Odgovori   +    4
Tole je zadnji čas za Tino, če hoče biti kdaj prva dama. Čez pol leta vprašanje, če bo šlo skozi.
StajercvLJ sporočil: 439
[#3067863] 12:09
Odgovori   +    3
Ja saj, lepo se bosta poročila in ju bodo mediji za par mesecev polni, onadva pa zato in tudi zaradi kakega finega eksotičnega medenega potovanja (ali več teh) gotovo srečna. Ma, koga briga za državo, kruha in iger bo še ravno dovolj.
Po volitvah bo Golob (oz. posledično bosta oba) utonil v pozabo. Mi pa bomo ostali s kupi problemov, ki jih je nakopal. Pa jih bomo hitro pozabili, saj bo prišel nov obraz in bomo spet srečni vsaj za kako leto.
MAN-354355 sporočil: 437
[#3067864] 12:14 · odgovor na: suzanaladiha (#3067851)
Odgovori   +    4
pljuvanje je ,ce govoris neke neresnice, zal v clanku ni neresnic.
GV-1113 sporočil: 1.755
[#3067869] 12:23
Odgovori   +    4
V zvezi s to poroko se med ljudstvom širi naslednja pesmica... Ne, res nisem jaz avtor!

"Peder se bo ženil, tralala, kurba ga bo vzela, hopsasa!"
odvisnik sporočil: 2.872
[#3067872] 12:58
Odgovori   +    1
Pa verjetno še veliko pozabljenega
Tes 6 , poplave, litijska in računalniki so skoraj drobiž.

In ko miljarda primanjkljaja je še malo, glede na njihovo "delo":).

Ljudje jih se kar podpirajo, glede na ankete.
No tudi peroniste v Argentini so.

Očitno nam še nekaj let padanja ne uide, ko se izmenjujejo Janševi in golobovi in vsak hrani svoje koritnike.
FIN-379669 sporočil: 8.753
[#3067873] 13:00
Odgovori   +    0
Robert je konkurenčen ali dober politik, kolikor je dobra oz. slaba konkurenca.

Ko vso na trgu znano ponudbo prečešemo, pridemo še do Logarja in Demokratov. In ključnega vprašanja volilca.

Ali so on in njegova ekipa dejansko satelit SDS? To bo ključno vprašanje za (še) neopredeljenega volilca, ki so mu morda Demokrati všeč. Ne glede na dejstvo, da ta stranka nima še nič za pokazat, razen znane obraze in nove, ki še niso preizkušeni v politiki. Volilni program itak skoraj nihče ne bere...

Kolikor se pogovarjam z drugimi, politično neobremenjenimi, bodo naslednje volitve preizkus živcev za volilce, saj še enega mandata preimera Janše ali Goloba načeloma ne želijo... a kaže, da bo na koncu vsiljen izbor med tema dvema osebama.
Logar pa se vsem zdi še premalo "nedorečen" in "prešibek"za to funkcijo.

Nekatere stranke špekulativno še najbolj zanima nizka volilna udeležba, češ tako bodo relativno še največ dosegli... bomo videli. Igre so se vsekakor že začele.
najobj sporočil: 32.838
[#3067876] 13:23
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 05.09.2025 13:26
... Države, iz katerih smo se norčevali – kaki čehi! –, nas dohitevajo in nas bodo kmalu prehitele. ...

... OK, čeprav je moj mimoidoči sotrudnik na totem forumu pred dnevi modro ugotovil, da mene itak noben ne bere, bom kljub temu napisal kratek komentar, in sicer me zanima, kako Petra meri dohitevanje in prehitevanje držav, iz katerih smo se pred kratkim norčevali ... ja, ker ob neomejenem štancanju evrov bi tudi Petra že lahko vedela, da višina BDP glih ni merilo za blagostanje ljudi, sploh ker se bo v BDP štelo ogromno orožja za bližnjo vojno, ki jo z Rusijo planirajo naši gospodarji na "demokratičnem" zahodu in ko nam visok BDP www.rtvslo.si/sloven...n-a/756707 ne bo kaj dosti pomagal ... khmm, ker če razen z višino BDP dohitevanje in prehitevanje Petra meri po "parkiriščih" na naših avtocestah, bi ji priporočal - pri zemljepisu je Petra očitno sedela na ušesih - naj pogleda na zemljevid Evrope in če pozabim na množice turistov v kolonah na sosednjo Hrvaško, ji bo mogoče jasno, zakaj na Češkem ni šleperjev iz cele Evrope, ki preko tranzitne Slovenije tovorijo vse sorte blaga v vseh smereh in nazaj ...

P.S.: da ne bo pomote, češ da Goloba zagovarjam, sem svoje mnenje o obeh zaljubljencih napisal že pred leti forum.finance.si/?m=...490&single in se s Petro - ja, malo sem žleht, jebiga - zapletel v daljši "pogovor" o njenih preferencah, ko je sveže zaljubljeni takrat še dolgolasi wannabe mladenič v medijih jamral, da zaradi velikih potreb svoje mlade spremljevalke mora živeti od lastnih prihrankov, ker mu kljub brezplačnim "all inclusive" ponudbi na skoraj vsakodnevnih službenih obiskih po svetu plača predsednika vlade ni dovolj ...

Strani: 1